Connect with us

Featured

HIT! ONA je najveća podrška Milošu Bikoviću! EVO o KOME je reč!

Published

on

Glumac Miloš Biković čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti i retko kada eksponira svoju porodicu u medijima, a jednom prilikom je tokom boravka u Srbiji podelio fotografiju sa svojom majkom i oduševio sve.

Glumac je u više navrata isticao da njegovoj majci pokloni nisu važni, a jednom joj je iz Rusije doneo krznenu kapu koja joj se mnogo dopala, a od svog prvog velikog zarađenog novca je kupio stan u Beogradu, budući da su se tokom njegovog detinjstva stalno selili i želeo je da joj obezbedi siguran kroz nad glavom.

Pročitajte još HIT! Gorica Popović pred odlazak u penziju otkriva koje uloge su joj bile najizazovnije! A EVO i ZAŠTO misli da se Nikol Kidman UPROPASTILA!

Podsetimo, Milošev otac Milan preminuo je 2006. godine, što je ostavilo još veći teret njegovoj majci Mariji u najosetljivijem periodu Miloševog odrastanja, iako je imao figuru podrške u vidu starijeg brata Aleksandra. Marija je, kako je Miloš to opisao, morala da bude snalažljiva žena tokom njegovog odrastanja i uvek mu je bila podrška.

Foto Promo/Instagram bikovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement