Connect with us

Top Story

Sahranjen glumac Lane Gutović! Njegova ćerka Milica otkrila veliku tajnu! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Milan Lane Gutović sahranjen je juče na lokalnom kumodraškom groblju, a na večni počinak ispratili su ga brojni prijatelji i kolege, kao i članovi porodice i deca, dok je sin pokojnog glumca, Spasoje, održao govor kojim je rasplakao sve.

Legendarni glumac svoj privatni život držao je daleko od očiju javnosti, te je gotovo nepoznato kako pojedini članovi njegove porodice izgledaju, a u medijima je ostalo zapisano da je sa dve žene imao troje dece, umesto četvoro.

Pročitajte još Lane Gutović NEĆE biti SAHRANJEN u Aleji velikana. Evo i ZAŠTO!

Istina je ipak, da je Gutović iza sebe ostavio četvoro dece: Milicu, Nevenu, Spasoja i Janka, što je putem svog Fejsbuka naglasila upravo ćerka Milica.

– Htela bih da napomenem i zamolim da se ispravi greška koja se potkrala i koja se danima provlači kroz vesti. Moj otac je imao četvoro dece. Ja imam mlađu sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama. Hvala na razumevanju – poručila je Milica Gutović.

Pročitajte još LANE GUTOVIĆ svojevremeno otkrio: PO OVOM LIKU JE NASTAO ŠOJIĆ!

Podsetimo, Milan Lane Gutović preminuo je u sredu 25. avgusta u 76. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Rođen je 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a ceo život je proveo u kraju, gde je i sahranjen. Lanetovi roditelji bili su prosvetni radnici. Otac Spasoje je predavao istoriju i geografiju, a majka Lepa je bila učiteljica.

Foto Printscreen YouTube O kanal

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Mondo

Advertisement