Connect with us

Top Story

ŠOK! Lane Gutović trebalo da igra u filmu JUŽNI VETAR! EVO ZAŠTO nije došlo do toga!

Published

on

Milan Lane Gutović ostavio je veliki trag i kao glumac i kao čovek, a svojevremeno je postajala mogućnosti da glumi u „Južnom vetru“. Međutim, na kraju do toga nije došlo.

O prijateljstvu i saradnji sa Lanetom govorio je reditelj „Južnog vetra“ Miloš Avramović.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – 3 velika ŠOKA! Jedan od glavnih muških likova umire? Jedan par raskida? A EVO ŠTA se dešava sa Adom!

Lane i ja smo se pre osam godina intenzivno družili. Bio je prisutan kada se razvijao prvi deo filam “Južni vetar”. Planirao sam ga za neku ulogu u filmu, ali pošto je proces do početka snimanja trajao 10 godina, Lane nije uspeo da se uklopi. Poslednjih godina se i dosta povukao. Često smo Igor Đorđević i ja sedeli kod njega kod kuće i pričali o raznim temama do sitnih noćnih sati – rekao je Miloš Avramović za „Informer“.

Reditelj ostvarenja „Južni vetar“ otkrio da je Lane Gutović hteo da snimi film o hajducima.

Pročitajte još HIT! Novi film Miloša Bikovića za Dan zaljubljenhih! EVO ŠTA donosi romantična komedija ŽELIM DA SE UDAM!

– Hteo je da snimi film o hajducima i njihovoj borbi protiv Turaka za vreme Osmanskog carstva. Zamišljao je da to bude jedna epska drama, ali eto, nije mu se dalo – rekao je Miloš Avramović, prensoi Telegraf.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer/Telegraf

Advertisement