Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Pogledajte PRVI TREJLER za drugu sezonu! (VIDEO)

Published

on

Igra sudbine kao što već znamo od 6. septembra vraća se na male ekrane i to u novom terminu Seriju ćemo gledati radnim danima od 20.00, a kako se i može pretpostaviti velika završnica od poslednjih 100 epizoda biće pravi rolerkoster uzbuđenja.

Pročitajte još ŠOK! PEVAČICA – Ivana Lazić je žrtva VLAŠKE magije? Iza svega se krije zavidna koleginica? EVO ŠTA nam sve donosi nova serija!

Šta se desilo nakon televizijske vesti u kojoj je objavljeno da je Ada Kanački ubijena? Kako se Tomas Bruner našao u zatvoru i na koji način povlači konce iza rešetaka? Koja je uloga njegovog sina Ritera? Kakav je epilog ljubavnih priča omiljenih parova Alekse i Mile i Luke i Une?

Pročitajte još Nova DOMAĆA SERIJA KOLO SREĆE stiže na TV PRVA! A evo i KADA!

Kome se lekari bore za život, a koji negativac doživljava stravičnu sudbinu? Da li će uspeti jedna otmica, koju organizuju omiljeni likovi? Ko se pojavljuje iz daleke Australije i sve okreće naopačke? Ko ponovo uči da hoda i govori, a koga je mafija likvidirala na najbrutalniji način? Ko je kome pomrsio konce u ljubavi? U koga je pucala nepoznata devojka i zašto? Koga jedno dete spašava, dok drugome ruši sve iluzije u životu?

Pročitajte još IGRA SUDBINE se KONAČNO vraća na TV PRVA! Ali u NOVOM TERMINU! Otkrivamo – EVO KADA počinje DRUGA SEZONA!

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo odgovore naći u danima koji predstoje. A da će nove epizode biti poslastica za sve fanove uveriće nas i prvi trejler za novu sezonu. Igra sudbine – samo što nije!

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement