Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE se KONAČNO vraća na TV PRVA! Ali u NOVOM TERMINU! Otkrivamo – EVO KADA počinje DRUGA SEZONA!

Published

on

U drugoj sezoni omiljene domaće serije „Igra sudbine“, koja se na male ekrane vraća 6. septembra u novom terminu od 20.00 na TV Prva, i emitovaće se od ponedeljka do petka, gledaćemo još uzbudljivije događaje vezane za porodice Kanački i Ožegović i njihove prijatelje i neprijatelje. Uz obilje obrta, neverovatnih dešavanja, novih ljubavnih priča, iznenađenja, strašnih stradanja pojedinaca, uzdizanja iz pepela, novih radosti i strahova, strepnji i pretnji, u večitoj borbi dobra i zla, u borbi za ljubav, porodicu i one koje najviše volimo.

Pročitajte još NEKI BOLJI LJUDI – Stiže NOVI “Bolji život”! Evo KADA i na KOM kanalu

Šta se desilo nakon televizijske vesti u kojoj je objavljeno da je Ada Kanački ubijena? Kako se Tomas Bruner našao u zatvoru i na koji način povlači konce iza rešetaka? Koja je uloga njegovog sina Ritera? Kakav je epilog ljubavnih priča omiljenih parova Alekse i Mile i Luke i Une?

Pročitajte još Igra sudbine DRUGA SEZONA – ŠOK! U novim epizodama ostajemo bez jednog SVIMA OMILJENOG PARA! A evo o KOME JE REČ!

Kome se lekari bore za život, a koji negativac doživljava stravičnu sudbinu? Da li će uspeti jedna otmica, koju organizuju omiljeni likovi? Ko se pojavljuje iz daleke Australije i sve okreće naopačke? Ko ponovo uči da hoda i govori, a koga je mafija likvidirala na najbrutalniji način? Ko je kome pomrsio konce u ljubavi? U koga je pucala nepoznata devojka i zašto? Koga jedno dete spašava, dok drugome ruši sve iluzije u životu?

Pročitajte još Igra sudbine – TOP 6 najvećih ŠOKOVA koje donosi DRUGA SEZONA! OTKRIVENO – Ada je ŽIVA! A evo KO ĆE JE SPASTI! Međutim – TO NIJE SVE!

Ko je misteriozna žena sa sedam prezimena? Čija ljubav će postati pakao? Ko je Nikša Korlat? Koje su sve tajne krili vaši omiljeni junaci? I ko su, zapravo, Luka Kanački i Aleksa Ožegović?

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u Igri sudbine videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Drugu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A kakav će biti taj kraj – ne možete ni da zamislite.

Foto Promo PRVA

Advertisement