Connect with us

Top Story

ŠOK! PEVAČICA – Ivana Lazić je žrtva VLAŠKE magije? Iza svega se krije zavidna koleginica? EVO ŠTA nam sve donosi nova serija!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Prikazivanje dugoočekivane serije „Pevačica“ počinje 11. septembra na kanalu Superstar TV, a od 18. septembra prikazivaće se i na TV Pink.

U ovom napetom trileru obavijenom misterijom, glavnu ulogu tumači popularna pevačica Milica Pavlović, kojoj je ovo i prva uloga. Ona glumi pevačicu Ivanu Lazić, koja nakon ogromnog uspeha koji je postigla na estradi, pod misterioznim okolnostima biva ubijena. Tokom serije otkrivamo sve o njenom životu, strahovima, porocima…

Pročitajte još HIT! PEVAČICA – Objavljen prvi TREJLER za novu seriju! Milica Pavlović otkriva KAKO se oseća pred početak prikazivanja!

U seriji „Pevačica“ otkrićemo da li je Ivana bila žrtva zločina iz strasti, ili iza njenog ubistva stoji zavidna koleginica, ili možda obožavalac koji je izgubio razum…

Ono što znamo sigurno je da će dobar deo radnje biti posvećen okultnom sadržaju. Naime, Ivani je rečeno da je neko na nju bacio crnu magiju, i to „vlašku“. Da li je njena smrt posledica delovanja nečistih sila ili je u pitanju ljudsko zlo, ono pritajeno, koje je samo čekalo prilku da iskoči na površinu i pokaže svoje pravo lice?

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KADA je PREMIJERA serije PEVAČICA na SUPERSTAR i PINK TV!

Onaj koji će se potruditi da otkrije odgovore na sva ta pitanja je privatni detektiv Bojan, koga igra Zlatan Vidović, dok Ivaninog partnera, kompozitora i producenta Vladu Vidaka, igra Miloš Timotijević.

U ostalim ulogama su i: Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Jelena Grujičić i mnogi drugi.

Pročitajte još HIT! Milica Pavlović otkriva kako je dobila glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i zašto uvek bira teži put!

Podsetimo, serija je inspirisana ubistvom pevačice Jelene Marjanović 2016. godine, iako zvanično, sama radnja serije nema nikakve veze sa tragičnom smrću popularne Jece.

Tvorci i scenaristi su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić. Režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Foto: Printscreen YouTube Senorita Music

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement