Connect with us

Top Story

ŠOK! Glumac Luka Raco obraz uz obraz sa popularnom pevačicom! Snimljen i poljubac! EVO o KOME je reč!

Published

on

Tanja Savić oduševila je srpskog glumca Luku Raca, koji je došao na njen nastup i snimio video sa njom. Tanja je pevala pesmu svoje koleginice, a glumac je prišao bini, pa ga je glumica zagrlila i pevala mu na uvo. Luka je sve podelio na svom Instagramu i pokupio brojne pohvale.

Pročitajte još HIT! Milica Milša i Žarko Jokanović proslavili 22 godine braka u čarobnom mestu! EVO GDE je otputovao slavni par!

„Gospođa“, napisao je Luka u okviru snimka, a na kraju je dobio i poljubac od pevačice.

Inače, Luka je nedavno raskinuo sa devojkom Vanjom, a pre samo nekoliko meseci za „Blic“ je govorio o planovima za venčanje sa njom.

Pročitajte još HIT! SLOŽNA BRAĆA – THE NEXT GENERATION – Glumac Nenad Okanović otkriva ŠTA nas čeka u nastavku popularne serije! A EVO i KO su…

Vanja u potpunosti razume moj posao. Nema primedbi ni zamerki jer je svesna da je glumački posao takav, da to nije toliko bitno koliko ljudi misle da jeste kada gledaju na televiziji, da se tome pridaje preveliki značaj. Mi to shvatamo kao posao. Želim da učinim sledeći korak iz ljubavi, a ne iz papirološkog dela ili da bismo nekoga mogli da nazovemo suprugom, odnosno da budemo muž i žena. Mislim da je u suštini to mnogo više od papira – naveo je on tada.

Foto Promo/Printscreen Instagram luka_raco

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement