Connect with us

Featured

Igra sudbine – TOP 6 najvećih ŠOKOVA koje donosi DRUGA SEZONA! OTKRIVENO – Ada je ŽIVA! A evo KO ĆE JE SPASTI! Međutim – TO NIJE SVE!

Published

on

Igra sudbine druga sezona je „iza ćoška“. Ada Kanački samo što nije stigla na naše male ekrane. Premijerna epizoda koja će biti uvod u novih 100, za sada je zakazana za sledeću nedelju. A šta nam novi ciklus donosi i kako će izgledati put ka velikom finalu – to zna samo Žarko Jokanović. Scenarista telenovele koja je oborila sve rekorde gledanosti na duge staze budući da se sa porodicom Kanački družimo već drugo leto. A kako stoje stvari, ne sumnjamo da ćemo dočekati i drugu zimu.

Pročitajte još HIT! TOMA – Glumica Tamara Dragičević otkriva kako se spremala za ulogu Silvane Armenulić! EVO DA LI ima sličnosti sa slavnom pevačicom!

Koje su to pikanterije koje nam donosi Igra sudbine druga sezona?

Poznajući šta nam je priredio do sada, ne sumnjamo da će Jokanović tek dati gas. A koje su to uzbudljive „destinacije“ do kojih će nas odvesti u novim epizodama?

Za početak, jedno veoma važno pitanje se nameće od finala prošle sezone? Naravno, svi znamo o čemu je reč…

Pročitajte još ŠOK! Glumac Luka Raco obraz uz obraz sa popularnom pevačicom! Snimljen i poljubac! EVO o KOME je reč!

Da li je Ada Kanački ŽIVA?

Iako se čini da je Bruner uspeo u svom planu i došao glave Ade Kanački, najava za drugu sezonu otkrila nam je da je on ipak završio u zatvoru. To znači da je neko uspeo i da osujeti taj plan. Kako mnogi pretpostavljaju, verovatno je reč o Dodi i Stani. Iako su kamere u odsudnom trenutku otkazale, ne treba zaboraviti da su Doda i Stana Dželetović u Berlinu bili u punoj pripravnosti. Spremni da priteknu u pomoć ako negde zapne. A zapelo je i to debelo. Zato kao i mnogi fanovi, koji su netremice pratili sve što se događalo pretpostavljamo da je Adu iz kandži zlog Brunera spasla upravo Stana. Ali… Ova nedoumica dovodi nas do sledećeg iznenađenja u novim epizodama. A evo o čemu je reč.

Pročitajte još Stiže IGRA SUDBINE, 2. sezona: Evo KO je NOVI LIK koji će UNIŠTITI porodicu KANAČKI!

Zašto je saopšteno da je Ada Kanački MRTVA?

Razlog je veoma jednostavan. I ponovo ga tražimo u teorijama fanova serije Igra sudbine. A ono što one kažu veoma je verovatno. Naime, Doda i Stana sa Adom su skovali plan na brzinu da mediji u Srbiji prenesu vest o njenoj smrti iako je ona preživela, i to samo iz jednog razloga. Kako bi se Adini protivnici opustili i uvereni u to da je više nema izmileli na površinu. I baš kao što zvečarke na prazan prostor izlaze kada nema opasnosti, a miševi kolo vode kada nema mačke, tako će i Sofija, Matija, Donka i ostatak ekipa početi da slave svoju pobedu. Pokazaće se – prerano. Ada je ipak živa, i taj krvavi pir posmatra iz prikrajka. U pravom trenutku iskočiće pred njih i sve ih strpati tamo gde im je mseto. U zatvor.

Pročitajte još CRNA SVADBA – SVE o prvoj srpskoj HOROR SERIJI! Evo zašto je SNIMANA U TAJNOSTI!

Matija će ubiti Luku?

Igra-sudbine-264-epizoda

Ako je verovati scenariju originalne serije na kojoj je zasnovana radnja ove naše, nešto veoma loše trebalo bi da zadesi Luku. U originalnoj seriji likovi koji odgovaraju našima dolaze u žestok sukob. I to baš u trenutku kada Matija pokuša da pobegne sa novcem Kanačkih. Aleksa mu to ne dozvoljava, ali Matija ima pištolj. I pucaće u njega. Međutim, Luka se iznenada baca pred brata i svojim telom ga štiti od metka. Hoće li umreti? I da li ćemo uopšte gledati ovu scenu. Kako je u osnovi već mnogo toga promenjeno u domaćoj seriji, sasvim je verovatno da će i ovaj trenutak biti prilagođen ili prikazan na neki drugačiji način. Ali zbog važnosti, ne verujemo da će biti preskočen. Dakle, čvrsto verujemo da će se Aleksa i Luka na neki način suprotstaviti Matiji, ali na koji – to ćemo tek videti.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Sofija postaje dobra?

Sofija-Igra-sudbine

Ovo je jedna od retko poznatih činjenica o kojima je ekipa serije Igra sudbine već govorila. A to je potvrdio i Žarko Jokanović. Istina, sa Sofijom se nikada ne zna, pa joj se ni sa ovim ne može u potpunosti verovati, ali činjenica je da će se u jednom trenutku pokajati i moliti Kanačke za oproštaj zbog svih greha koje je prema njima počinila. Da li je njeno pokajanje iskreno? Hmm… Nismo u potpunosti sigurni.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Glumac Zoran Pajić otkrio sve o svom junaku iz nove serije! EVO KO je Ognjen!

Strahinja postaje LOŠ?

Igra sudbine Strahinja

Jedan svakako veliki šok donosi nam u novim epizodama i Strahinja. Ono što je i Ammar Mešić koji glumi ovog nestašnog dečaka potvrdio jeste to da će se Strahinja u novim epizodama promeniti. On će se izgleda vratiti svojim starim porocima. Ne sumnjamo da će time mnogo razočarati Nadu i sve koji su duboko verovali u njega. Hoće li povratak u onaj period kada je bio deo lošeg društva i bavio se mnogim nezakonitim stvarima dovesti do našeg sledećeg pitanja?

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumica Milena Živanović otkriva sve o svom liku u seriji! EVO KO je srpska Klaudija i ŠTA je sve čeka!

Strahinja i Nada raskidaju?

Igra sudbine Nada

Budući da će okrenuti leđa svemu dobrom što je gradio tokom prethodnih epizoda, postavlja se pitanje hoće li Nada biti spremna da oprosti Strahinji i da mu hladne glave pređe preko ove gluposti? Ipak, nosi njegovo dete. Planirali su svadbu. Zajednički život. Da li su sve ove činjenice dovoljne da bi njih dvoje ostali zajedno? Hoće li Strahinja i Nada raskinuti? Da li će Nada postati samohrana majka? Prema originalnom scenariju ona na kraju ostaje sa Lukom. Ne verujemo da je ta opcija moguća, ali Nadu i Strahinju svakako očekuje turbulentan period u novim epizodama serije Igra sudbine.

Pročitajte još Najpopularniji turski glumac STIGAO U BEOGRAD! Uhvaćen kako se ŠETA KNEZ MIHAILOVOM, žene POLUDELE!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement