Connect with us

Featured

Igra sudbine 310. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Otkrivamo ŠTA SE DESILO NAKON VESTI o UBISTVU ADE KANAČKI! Ali to NIJE SVE!

Published

on

U drugoj sezoni omiljene domaće serije „Igra sudbine“, čija druga sezona startuje od ponedeljka, 6. septembra u 20.00, gledaćemo još uzbudljivije događaje vezane za porodice Kanački i Ožegović i njihove prijatelje i neprijatelje – uz obilje obrta, neverovatnih dešavanja, novih ljubavnih priča, iznenađenja, strašnih stradanja pojedinaca, uzdizanja iz pepela, novih radosti i strahova, strepnji i pretnji, u večitoj borbi dobra i zla, u borbi za ljubav, porodicu i one koje najviše volimo.

Pročitajte još HIT! Glumica Dragana Mićalović otrkiva šta čeka Unu u nastavku serije IGRA SUDBINE i KAKAV joj je osećaj dok igra majku svojoj sestri Slobodi…

Igra sudbine 310. epizoda otkriva nam šta se desilo nakon televizijske vesti u kojoj je objavljeno da je Ada Kanački ubijena? Kako se Tomas Bruner našao u zatvoru i na koji način povlači konce iza rešetaka? Koja je uloga njegovog sina Ritera? Kakav je epilog ljubavnih priča omiljenih parova Alekse i Mile i Luke i Une? Kome se lekari bore za život, a koji negativac doživljava stravičnu sudbinu?

Pročitajte još HIT! PEVAČICA – OTKRIVAMO sve o radnji i junacima nove serije! EVO KO je uvukao Ivanu Lazić u svet magije, i KO su Vlajna,…

Da li će uspeti jedna otmica, koju organizuju omiljeni likovi? Ko se pojavljuje iz daleke Australije i sve okreće naopačke? Ko ponovo uči da hoda i govori, a koga je mafija likvidirala na najbrutalniji način? Ko je kome pomrsio konce u ljubavi? U koga je pucala nepoznata devojka i zašto? Koga jedno dete spašava, dok drugome ruši sve iluzije u životu?

Pročitajte još HIT! DUG MORU – Bojana Maljević otkriva sve o novoj sezoni serije! EVO ŠTA čeka Svetlanu u nastavku!

Ko je misteriozna žena sa sedam prezimena? Čija ljubav će postati pakao? Ko je Nikša Korlat? Koje su sve tajne krili vaši omiljeni junaci? I ko su, zapravo, Luka Kanački i Aleksa Ožegović?

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement