Connect with us

Featured

HIT! DUG MORU – Bojana Maljević otkriva sve o novoj sezoni serije! EVO ŠTA čeka Svetlanu u nastavku!

Published

on

Glumica, i autorka serije “Dug moru”, Bojana Maljević, otkriva šta nas čeka u drugoj sezoni, čije prikazivanje počinje danas u 21 čas na Superstar TV.

Na pitanje oseća li uzbuđenje pred emitovanje druge sezone, Bojana kaže:

Pročitajte još DUG MORU – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Od 3. septembra, petkom u 21.00!

– Radujem se njenom emitovanju jer donosi mnogo novog. Tu su likovi za koje su se gledaoci vezali – Ana Lečić, Dragan Mićanović, Vule Marković, Nada Šargin, Leon Lučev, Vesna Trivalić, Miki Krstović, Bane Popović – ali i novi, koji doprinose da priča teče brže i da nije više sve toliko sumorno kao u prvoj sezoni –Sebastijan Kavaca, Srđan Grahovac, Milica Mihajlović i mnogi drugi – kaže glumica, i nastavlja:

– Na početku smo zadali teške elemente suočavanja s krivicom naših junaka, trebalo je izboriti se s tim. Sad su na redu gledaoci da se bore zajedno sa nama i da prepoznaju značenje mističnih elemenata koji u našoj drami imaju i metaforični značaj.

 Bojana otkriva i da li je ekipi prva sezona nametnula veću odgovornost da sada budu još bolji.

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Glumica Vanja Nenadić otkriva kakve promene čekaju Anju u nastavku serije!

– Poštovanje publike nas je obavezalo da druga sezona bude drugačija, još snažnija, jasnija, uzbudljivija. Mi se sada ne pitamo da li štrige (veštice) postoje, već kako i zašto postoje. Jedva čekamo reakcije publike jer će nam značiti za treću sezonu koju već polako stvaramo – kaže glumica.

Bojana se dotakla i izazova snimanja u vreme pandemije:

– Teško je jer je promenila života svih nas. Radili smo odgovorno, cela ekipa je bila fantastična, nismo imali strah, samo povišenu pažnju, i svest da moramo mnogo da se čuvamo. U svakoj novoj okolnosti nauči se kako da budeš bolji, bar se ja trudim da učim.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Snima se nova domaća serija ZBORNICA! EVO o ČEMU JE REČ!

 Na pitanje šta je presudilo za uspeh prvih 11 epizoda, koliko more kao deo eksterijera u kojem se snimalo daje magiju celoj radnji, a koliko to što su Rose i generalno Luštica mesto za koje je vezania privatno, glumica kaže:

– Čini mi se da smo pažnju publike privukli time što smo snimili prvu dramsku seriju s mističnim elementima. To je nedostajalo gledaocima u moru krimića i ljubavnih melodrama. Zatim, naša glumačka podela sa mnogo novih lica u kombinaciji sa poznatim glumcima, ali i u drugačijim ulogama. More je jedan od glavnih likova u našoj seriji, i svaki kamen je lik za sebe, i cela Luštica, Rose, koje tako dobro poznajemo, svi čarobni objekti, uključujući i one u Beogradu. Posvećenost i ljubav koju cela ekipa oseća prema ovom projektu doprinela je toj “magiji”.

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumica Milena Božić otkriva šta čeka Jucu u nastavku serije! A EVO i KAKVU neprijatnost je doživela na snimanju!

Bojana otkriva u kom pravcu se razvija njen lik Svetlane:

– Biće iznenađenja. Za početak, nismo želeli da držimo gledaoce u neizvesnosti šta je sa Svetlanom. Ona je živa, u Beogradu je i ne može da se vrati na Lušticu, na mesto gde je u saobraćajnoj nesreći usmrtila dve osobe. Svetlana teško živi s tim. U ovoj sezoni poverovaće u stvari i pojave u koje nikada nije verovala. To će joj pomoći da shvati da je ipak sve povezano.

Foto Printscreen Instagram bojanamaljevic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement