Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 87. epizoda: ŠOK! Serak je ŽIV! Ali, se NE SEĆA Ede ima NOVU DEVOJKU!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 87. epizoda, koja je u ponedeljak 6. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi nove šokove! Prošlo je godinu dana od avionske nesreće u kojoj se veruje da je Serkan izgubio život.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 310. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Otkrivamo ŠTA SE DESILO NAKON VESTI o UBISTVU ADE KANAČKI! Ali to NIJE SVE!

Zato će svi biti u šoku kada ugledaju Serkana kako ulazi u firmu. Zbunjuje ih i Selin koja ga drži za ruku.

Eda je u neverici, ali njegovo neobično ponašanje bez emocija je posebno uznemirava.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo šta nam donose NOVE EPIZODE! Jednu JUNAKINJU čeka OGROMNA PROMENA! A evo i KOGA!

Tokom razgovora u četiri oka on joj objašnjava kako je došlo do nesreće. Otkriva joj gde je bio nakon toga i da su mu lekari konstatovali gubitak pamćenja.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Glumica Dragana Mićalović otrkiva šta čeka Unu u nastavku serije IGRA SUDBINE i KAKAV joj je osećaj dok igra majku svojoj sestri Slobodi u seriji TAJNE VINOVE LOZE!

Jednostavno, Serkan se ne seća ničega što se odigralo pre godinu dana. Tako da se ne seća ni Ede, ni njihove ljubavi. Ono što zna jeste da je u vezi sa Selin.​

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (87. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: KOLO SREĆE – Otkrivamo SVE o novoj DOMAĆOJ SERIJI! OVO su GLAVNI LIKOVI i NJIHOVE PRIČE!

Glavna junakinja je Eda. Mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! PEVAČICA – OTKRIVAMO sve o radnji i junacima nove serije! EVO KO je uvukao Ivanu Lazić u svet magije, i KO su Vlajna, Emilija i Vlada!

Glavni junak je Serkan. Zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement