Connect with us

Top Story

Glumac Andrija Milošević nas godinama zabavlja, a u srcu nosi veliku tugu! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Glumac Andrija Milošević najpoznatiji je po svojim komičnim ulogama. Čovek koji je nepresušni izvor vica i štosa, te svakodnevno zasmejava svoje pratioce na društvenim mrežama, dokaz je da se iza osmeha često krije velika tuga.

Smrt bližnjeg jedna je od najvećih trauma za svako ljudsko biće. Bolest i smrt njegove majke Vere, koja je preminula u 64. godini, za glumca Andriju Miloševića (43) jedan je od najvećih životnih udaraca. O tragičnom događaju, glumac je retko govorio, ali je nedavno otkrio detalje do sada nepoznate javnosti.

Pročitajte još Pokucaj na moja vrata 87. epizoda: ŠOK! Serak je ŽIV! Ali, se NE SEĆA Ede ima NOVU DEVOJKU!

– Moja majka je bila dugo bolesna. Imala je jedan tragičan život. Ona je heroina mog života – počeo je glumac, a onda je uradio da je borba koju je vodio za majčin život bila nešto što mu je odredilo životni put na dalje.

– Ja sam počeo da radim nezavisnu produkciju, koja će se pokazati posle kao moj neprikosnoveni put u mojoj karijeri, tačnije počeo sam da radim predstavu kako bih njoj omogućio da ima operaciju u Beogradu. Trebalo je da joj se uradi transplantacija bubrega – otkrio je Milošević, te dodao:

Pročitajte još KOLO SREĆE – Otkrivamo SVE o novoj DOMAĆOJ SERIJI! OVO su GLAVNI LIKOVI i NJIHOVE PRIČE!

– I uspeli smo u tome. Produžili smo joj život. Moja baba Sofija, koja je i dalje živa, joj je dala bubreg – rekao je glumac u emisiji „Novo doba“, a potom se osvrnuo na podršku i ljubav koju je za života dobijao od majke.

– Toliko je i izdržala na kraju da živi samo zbog nas. Ništa drugo je nije veselilo. Izuzetno je pratila moju karijeru. Sa neviđenom empatijom je doživljavala sve što ja radim, moje tuge i radosti. Iako mi nismo pričali o tome. Nisam imao običaj da pričam sa njom o tome, a sad mi je žao. Jako me je dobro poznavala iako me poslednjih 30 godina čestito nije ni videla – rekao Andrija Milošević.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Gloria/Televizija srpske dijaspore

Advertisement