Connect with us

Featured

Dijana Erski iz serije IGRA SUDBINE nije bila namenjena IVI ŠTRLJIĆ! OVA glumica je trebalo da je igra!

Published

on

Dijana Erski je jedan od najomiljenijih likova iz serije “Igra sudbine”. Publika sa nestrpljenjem iščekuje njeno pojavljivanje u kadru, jer je svaka scena sa “čuvenom” modnom kreatorkom za pamćenje. Haotična, duhovita i “navijena 300 na sat”, Dijana Erski nikoga ne ostavlja ravnodušnim. A njene replike, poput “Adice čokoladice” i “Doviđence”, publika često citira u svakodnevnom razgovoru.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 310. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Otkrivamo ŠTA SE DESILO NAKON VESTI o UBISTVU ADE KANAČKI! Ali to NIJE SVE!

Uloga Dijane Erski ne bi bila toliko zanimljiva i voljena da je ne tumači Iva Štrljić. Osim što je sjajno igra, poznata glumica je učestvovala i u njenom kreiranju. Pa je tako ona osmislila da Dijana priča neverovatnom brzinom i bude prepoznatljiva po, sada već famoznoj, jednoj rukavici.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo šta nam donose NOVE EPIZODE! Jednu JUNAKINJU čeka OGROMNA PROMENA! A evo i KOGA!

Ono što publika ne zna jeste da Iva Štrljić nije bila prvi izbor za ovu lickastu modnu kreatorku. Dijana Erski je trebalo da postane Daniela Kuzmanović. Dobro ste pročitali, pre nego što su joj producenti dodelili ulogu Katarine, Danijela je bila na kastingu za Dijanu.

Daniela-Kuzmanovic-Pavlovic
Dijana Erski je bila prvo namenjena Danieli Kozmanović, koja je zaigrala Katarinu

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Glumica Dragana Mićalović otrkiva šta čeka Unu u nastavku serije IGRA SUDBINE i KAKAV joj je osećaj dok igra majku svojoj sestri Slobodi u seriji TAJNE VINOVE LOZE!

– Kada sam bila pozvana za rad na seriji “Igra sudbine”, namenjena mi je bila druga uloga, Dijane Erski – otkriva Daniela Kuzmanović. – Ona smo probali i Katarinu, te se nekako odlučilo da ću Katarinu tumačiti. Moram da budem iskrena, Iva Štrljić fantastično donosi ulogu Dijane. U trenutku kada smo probali, Žarko Jokanović nije u potpunosti raspisao ulogu Katarine. Kada je saznao da ću je ja igrati i kada smo krenuli u ceo taj proces, onda je krenuo da je raspisuje. Nisam znala kako će i šta će se dešavati sa mojim likom na dalje.

Foto Instagram/Prinsreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement