Connect with us

Featured

ŠOK! IGRA SUDBINE – Druga sezona donosi bitnu promenu! A EVO i DO KADA će se serija prikazivati!

Published

on

Druga sezona popularne serije „Igra sudbine“ od ponedeljka, 6. septembra, počinje da se emituje na TV „Prva“, a tim povodom juče su u jutarnjem programu ove televizije gostovali glumci Vladan Savić i Tijana Maksimović.

Vladan Savić, koji u seriji igra lik Ivana Ožegovića, otkrio je da će prilikom emitovanja druge sezone doći do određenih promena.

Pročitajte još HIT! Iva Štrljić otkrila šta čeka Dijanu Erski u drugoj sezoni serije IGRA SUDBINE! A EVO i GDE ćemo je još gledati!

– Druga sezona će se emitovati do kraja januara 2022, sa jednom promenom. Naime, do sada su ponedeljkom bile reprize epizoda od prethodne nedelje, a nove epizode su se emitovale od utorka do petka, a sada će i ponedeljkom biti nova epizoda, tako da će gledaoci uživati u 5 novih epizoda tokom nedelje – rekao je Vladan gostujući u „Jutru na Prvoj“, pa dodao:

– Fasciniran sam odnosima u ovoj ekipi, pomagali smo jedni drugima, biće nam jako žao kad se završi snimanje.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo šta nam donose NOVE EPIZODE! Jednu JUNAKINJU čeka OGROMNA PROMENA! A evo i KOGA!

Njegova mlađa koleginica Tijana Maksimović, koja u seriji tumači Žaklinu Tankosić, otkrila je da će se u drugoj sezoni „Igre sudbine“ pojaviti mnogo novih likova.

– I nama glumcima je bilo uzbudljivije da čitamo te nove zaplete. Biće dosta novih likova, biće mnogo više spletki – rekla je Tijana, koja je istakla da joj je lik Žakline prirastao za srce.

Pročitajte još Igra sudbine 310. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Otkrivamo ŠTA SE DESILO NAKON VESTI o UBISTVU ADE KANAČKI! Ali to NIJE SVE!

– Vezala sam se za Žaklinu, neke stvari sam lično doživljavala, bude mi žao kad joj se desi nešto loše. Rastemo zajedno ona i ja – rekla je mlada glumica.

Foto Promo/Instagram vladansavicofficial/_tijanamaksimovic_

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva/Blic

Advertisement