Connect with us

Top Story

HIT! Sećate li se Džombe iz serije PORODIČNO BLAGO? EVO KAKO danas izgleda čuveni glumac!

Published

on

Serija “Porodično blago” reprizirala se na RTS -u nebrojano puta, a iako se glavne zgode i nezgode odigravaju oko porodice Gavrilović, konobar iz kafane „Kod Mačka“ – Džomba, privukao je pažnju mnogih.

I dok su ga jedni nazivali smotanim konobarom, drugi se smejali njegovim dogodovštinama, za njega je ova uloga imala presudan značaj za dalju karijeru.

Pročitajte još RECENZIJA DUG MORU 2: Pogledali smo PRVU EPIZODU i EVO ŠTA MISLIMO O NJOJ! Može li BONACA da donese – BURU?

Naime, Đorđe Cakić, kako glasi ime ovog glumca, danas ima 72. godinu, a upravo ova uloga u pedesetim godinama, koliko je imao kada se snimala serija, obeležila je čitavu njegovu karijeru.

Ime koje je dobio u popularnoj seriji postalo je njegov nadimak i u realnom životu, a nakon toga publika je imala prilike još da ga vidi u “Ivkovoj slavi”. Poslednjih godina živi u Vlasotincu, odakle je rodom. Ono što možda niste znali jeste da je on proglašen za najboljeg nastavnika opšte tehničkog obrazovanja u školi u Kruševici (Vlasotince) od 1984. do 2000., a evo kako glumac sada izgleda:

Pročitajte još HIT! Iva Štrljić otkrila šta čeka Dijanu Erski u drugoj sezoni serije IGRA SUDBINE! A EVO i GDE ćemo je još gledati!

Foto: Printscreen YouTube/Twitter Bumblb3e

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer

Advertisement