Connect with us

Featured

Igra sudbine 311. epizoda – ŠOK! Ada je ŽIVA! A evo i ŠTA SE ZAPRAVO DOGODILO!

Published

on

Igra sudbine 311. epizoda koja je na programu u utorak, 7. septembra od 20.00 na TV Prva odgovara nam na najvažnije pitanje! Da li je Ada preživela?

Pročitajte još OTKRIJTE SVE o potresnom životu glavne zlobnice iz serije IGRA SUDBINE! Njena priča se sluša sa SUZAMA!

U dogovoru sa Sofijom, Vid počinje da zagorčava život Mili. Želi da joj ispriča tajne vezane za pogibiju njenih roditelja u Nemačkoj. Ona je zbunjena, dok on zahteva da je izvede negde da na miru popričaju.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Žarko Jokanović za FILM i TV otkriva NAJVEĆI ŠOK DRUGE SEZONE serije IGRA SUDBINE! A evo i KOJI JE!

Za to vreme Ada objašnjava Luki i Aleksi da Bruner stiže u Srbiju kao pokojnik jer je to najlakši način da se posle svega dopremi u zemlju. Kako li će izgledati Brunerov povratak u zemlju?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo šta nam donose NOVE EPIZODE! Jednu JUNAKINJU čeka OGROMNA PROMENA! A evo i KOGA!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (311. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo Prva

Advertisement