Connect with us

Featured

OTKRIJTE SVE o potresnom životu glavne zlobnice iz serije IGRA SUDBINE! Njena priča se sluša sa SUZAMA!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumica Matea Milosavljević stekla je ogromnu popularnost u seriji „Igra sudbine“ u ulozi zloće Sofije. Pred početak druge sezone otkrivamo detalje o životu mlade glumice.

Matea jer rođena u Beogradu, gde je i odrasla, u velikoj porodici. Tokom ratnih dešavanja, Matein otac, po struci arheolog, bio je mobilisan, te je od porodice bio odvojen šest meseci. Po povratku, nije mogao da nađe posao u struci, te je otišao u Italiju. Iako je posle nekog vremena trebalo i ostatak porodice da mu se pridruži, kako je Matea rekla, zbog sticaja okolnosti, to se nije desilo. Njeni roditelji će se razvesti desetak godina kasnije, što će maloj Matei jako teško pasti, s obzirom na to da je bila veoma vezana za oca, kod koga je provodila raspuste sa sestrom.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Žarko Jokanović za FILM i TV otkriva NAJVEĆI ŠOK DRUGE SEZONE serije IGRA SUDBINE! A evo i KOJI JE!

Tokom tog perioda, osim što joj je nedostajala očeva blizina, Matea je imala nedostatak samopouzdanja vezano za izgled, a u emisiji “Realna priča“ portala Mondo, priznala je da određene nesigurnosti ima i danas.

Naime, ona je želela da postane balerina, međutim u baletskoj školi su joj rekli da ne može da se upiše jer je debela. To se negativno odrazilo na njeno samopouzdanje, zbog čega će tokom odrastanja često padati u depresiju. Sve što joj se dešavalo u detinjstvu, dovelo je do toga da i danas ima tremu kada glumi.

Pročitajte još HIT! PEVAČICA – Objavljen drugi trejler nove serije! Poljubac Milice Pavlović i Miloša Timotijevića ZAPALIO internet!

Pred kraj studija, Matea je imala debitantsku ulogu u filmu „Pored tebe“. Kako je rekla, nije mnogo zaradila od te uloge, te nije imala slobodu da ne radi ništa. Mlada glumica radila je sezonske poslove od šesnaeste godine. Dugo je igrala samo epizodne uloge, te je bila prinuđena da se zaposli. Posao je našla u prodavnici satova, u kojoj neće raditi samo kada ima glumački angažman. Taj posao joj nije donosio satisfakciju, te je dala otkaz. Matea je tada dobila malu ulogu u seriji „Biser Bojane“. Po završetku snimanja, glumica je želela da ostane na moru, te se zaposlila na Adi Bojani.

Da bi položila poslednjih nekoliko ispita, Matea je ponovo prestala da radi. Nakon nekog vremena dogodila se prekretnica u njenom životu – uloga Sofije u seriji „Igra sudbine“, za koju se „izborila“ na kastingu. Naime, za istu ulogu prijavila se i njena koleginica iz serije, Olja Lević, koja će kasnije dobiti ulogu Mile.

Pročitajte još HIT! Glumica Sloboda Mićalović objavom na Instagramu izazvala lavinu komenatara! EVO o ČEMU je reč!

Kako je istakla, Matea je presrećna što je dobila priliku da igra u toj seriji, iako ima kolega koji su joj se rugali zbog toga što igra u „sapunici“.

Tokom emisije „Realna priča“ Matea je otkrila da trenutno nije zaljubljena, a priznala je da je ranije zbog ljubavi živela u kamperu, kao i da je „praštala i što treba i što ne treba“. Kada je u vezi, Matea odmah stavi do znanja šta želi i šta ne želi, jer kako kaže, ne voli igrice i foliranje. Nije ljubomorna, ali ne voli da je neko „pravi budalom“. Za sebe kaže da je svađalica i da ume da prihvati šalu na svoj račun.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Marija Karan reklamira alkoholna pića? EVO o ČEMU je reč!

Na pitanje šta je za nju sreća, Matea je rekla da često oseti sreću bez ikakvog povoda, kao i da loše raspoloženje leči tako što pusti muziku i igra. Pored toga, srećna je i kada provodi vreme sa prijateljima. Glumica dodaje i da, kada napravi retrospektivu, oseća zahvalnost zbog svega što je doživela. Kako kaže, najveća sreća je biti svoj i biti u trenutku.

Foto Promo/Instagram mateus31

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Mondo

Advertisement