Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE 311. epizoda – ŠOK! Vukašin NAPUŠTA ADU KANAČKI! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine 310. epizoda tek nam predstoji, uzbuđenje je nemerljivo piplmetrima, običnim metrima i svim drugim mernim sredstvima i jedinicama. Ali, to nije sve. Igra sudbine 311. epizoda već je dodala gas, te se stvari u nastavku druge sezone odvijaju brže nego što smo i mogli da zamislimo.

Pročitajte još Igra sudbine 311. epizoda – ŠOK! Ada je ŽIVA! A evo i ŠTA SE ZAPRAVO DOGODILO!

Iako još ne znamo ni kako je Ada preživela incident u Brunerovom stanu, ona je već spremna da svog ljutog protivnika vrati u zemlju! I to u kovčegu! Jer samo tako, kako ona smatra, i kako će to objasniti Aleksi i Luku – Bruner bezbedno može da se vrati nazad. A sada sledi novi šok.

Pročitajte još OTKRIJTE SVE o potresnom životu glavne zlobnice iz serije IGRA SUDBINE! Njena priča se sluša sa SUZAMA!

Kada na kraju otkrije šta se sve dogodilo u Berlinu, Vukašin to neće lako prihvatiti. Pogotovo kada sazna ko je sve učestvovao u Adinom izbavljenju, kako se situacija odigrala, ali i koji je Adin dalji plan. Baš zbog toga Vukašin donosi odluku koja će sve ŠOKIRATI! On napušta Adu Kanački!

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Žarko Jokanović za FILM i TV otkriva NAJVEĆI ŠOK DRUGE SEZONE serije IGRA SUDBINE! A evo i KOJI JE!

Hoće li Vukašin zaista napustiti Adu? Sledi li obrt koji nismo mogli ni da zamislimo? Da li je Vukašin novi Adin NEPRIJATELJ? ŠOK!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (311. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo Prva

Advertisement