Connect with us

Top Story

Igra sudbine 312. epizoda – Ada KONAČNO otkriva! Evo ŠTA čeka BRUNERA!

Published

on

Igra sudbine 312. epizoda, koja je na programu u sredu 8. septembra od 20.00, doneće nam razrešenje još jedne misterije iz finala prethodnog ciklusa. A evo i o čemu je reč.

Pročitajte još Igra sudbine 312. epizoda – ŠOK! Sofija IDE U ZATVOR! A evo i ZBOG ČEGA!

Kao što smo videli Bruner je na kraju prošle sezone, Adu Kanački stavio u nezavidnu situaciju. Sekunde su je delile od sigurne smrti. Ili je barem moćna lavica želela da to izgleda njenom zakletom neprijatelju Tomasu Bruneru. Ispostavilo se da je Ada sve, samo ne nemoćna.

Pročitajte još Domaće serije 2021 na RTS-u: Crna svadba, Nečista krv, Advokado, Branilac… EVO KADA POČINJU! (VIDEO)

U dva poteza, uz pomoć partnera Stane Dželetović i Dode, Bruner je razoružan. I ne samo to. On je i potpisao da vraća Adi svo vlasništvo nad Kan Holdingom, a zatim ga je Ada pripremila za povratak u zemlju. U kovčegu. Jer kako je to objasnila i njemu i sinovima, to je jedini način da se zlikovac bezbedno vrati u zemlju, a da se njegovi miševi ne razbeže.

Pročitajte još OTKRIVAMO kada POČINJE serija BELEŽNICA na RTS 1! (TREJLER)

A te miševe, Brunerov nestanak i jako intrigira. Kako ćemo to otkriti, on je završio iza rešetaka, upravo onako kako mu je Ada obećala. Prezadovoljna što ga vidi bespomoćnog i ulovljenog ponavlja reči koje je izgovorila u sobi kada je on verovao da će ga ubiti – da ga čeka nešto gore od smrti i da će biti doživotno.​

Pročitajte još Dijana Erski iz serije IGRA SUDBINE nije bila namenjena IVI ŠTRLJIĆ! OVA glumica je trebalo da je igra!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (312. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (311. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor www.filmitv.rs

Advertisement