Connect with us

Featured

OTKRIVAMO kada POČINJE serija BELEŽNICA na RTS 1! (TREJLER)

Published

on

Serija “Beležnica”, nastala po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”, stiže uskoro na RTS!

PROČITAJTE JOŠ: HIT! PEVAČICA – Objavljen drugi trejler nove serije! Poljubac Milice Pavlović i Miloša Timotijevića ZAPALIO internet!

SF triler, čija prva sezona ima 12 epizoda, gledaćemo od 18. septembra, subotom i nedeljom od 20.05 na RTS 1. Serija „Beležnica“ vraća nas u proleće 2002. godine. Mladi novinar beogradskog lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Bio je roker, glumio u kultnoj seriji, a onda je otišao u manastir! EVO o KOME je reč!

On odlazi na razgovor sa udovicom Mišković, ženom u godinama koja čeka poslednje životno putovanje. Tamo će se susresti sa serijom misterioznih i naučno neobjašnjivih događaja o kojima nije ni sanjao da su mogući. A kamoli da su se odigrali i da još uvek traju u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIJTE SVE o potresnom životu glavne zlobnice iz serije IGRA SUDBINE! Njena priča se sluša sa SUZAMA!

Ti događaji čine sadržaj jedne male beležnice sa crnim koricama, koje će udovica Mišković pokloniti novinaru Stevanoviću. Vođen novinarskim instinktom, a u saradnji sa prijateljem Milenkom, Boško će pokušati da proveri verodostojnost misterioznih događaja opisanih u Beležnici.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Žarko Jokanović za FILM i TV otkriva NAJVEĆI ŠOK DRUGE SEZONE serije IGRA SUDBINE! A evo i KOJI JE!

Ono što piše u Beležnici opseda neke ljude iz inostranstva, Beča, Londona, Moskve, a na kraju pokreće i lavinu čudnih događaja koji samog novinara, njegovu porodicu i prijatelje dovode u životnu opasnost.

– Ovo je priča o neobičnim događajima koje je teško u obliku psihološkog trilera i istraživanja događaja objasniti na racionalan način – naglašava Slobodan Terzić, umetnički direktor serije “Beležnica“.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Kroz šifrovane tekstove koji ne mogu da se odgonetnu, novinar Boško, kojeg tumači Momčilo Otašević, ulazi u svet paranormalnih pojava. On pokušava da istraži uzroke zbog kojih su se one dogodile. Kontaktira sa ličnostima koje su u njima učestvovale, i bori se sa grupom moćnika koja pokušava da se dokopa beležnice po svaku cenu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! KALKANSKI KRUGOVI – OVO niko nije znao! Otkrivena tajna serije! EVO O ČEMU je reč!

Domaća televizija do sada nije imala žanrovsku seriju koja se bavila paranormalnim pojavama. Autori kažu da je “Beležnica” na tragu američke serije “Dosije iks”.

– Priča o natprirodnim pojavama, nešto što u suštini u žanrovskom smislu sada kod nas do sad nije rađeno. Ovo je prvi serijal tog tipa i mislim da će publici biti interesantan zato što barata stvarima koje su zanimljive – istakao je reditelj Miroslav Lekić.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 311. epizoda – ŠOK! Ada je ŽIVA! A evo i ŠTA SE ZAPRAVO DOGODILO!

U seriji “Beležnica” glavne uloge tumače: Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Danica Radulović, Aleksandar Srećković Kubura, Miodrag Krvokapić, Dejan Lutkić, Nebojša Kundačina, Pavle Veselinović i drugi.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement