Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Evo KADA se završava snimanje serije IGRA SUDBINE, i hoće li biti TREĆE SEZONE!

Published

on

Sinoć je premijerno prikazana prva epizoda nove sezone najgledanije serije „Igra sudbine“. Publika se već u prvim kadrovima uverila da je Ada Kanački, ipak živa, i da je sve što smo videli na kraju prethodnog ciklusa bio samo Aleksin san. I to ružan san. Ada je, međutim, živa, a lik koji je tokom prethodnih 309 epizoda maestralno dočarala Milica Milša i u nastavku će se razvijati.

Pročitajte još Igra sudbine 312. epizoda – Ada KONAČNO otkriva! Evo ŠTA čeka BRUNERA!

Ekipa „Exkluziva“ bila je na setu serije, gde su se Olja Lević, Luka Raco, Dragana Mićalović i Stevan Piale jednoglasno složili da će nova sezona biti još uzbudljivija i da će imati elemente trilera, drame ali i komedije. Druga sezona će imati 100 epizoda, što znači da se njihovom druženju uskoro, ipak, bliži kraj. A evo šta glumci misle o tome…

Pročitajte još Igra sudbine 312. epizoda – ŠOK! Sofija IDE U ZATVOR! A evo i ZBOG ČEGA!

– Iako se trudimo da ne razmišljamo o tome, činjenica je da nam nije ostalo još mnogo do kraja. Ni za emitovanje, a pogotovo nama glumcima za snimanje. Biće to veoma emotivan trenutak, budući da smo u međuvremenu svi postali prijatelji i da smo jedni drugima kao porodica – otkrio je Stevan Piale koji u seriji tumači lik Luke Kanačkog.

Pročitajte još Domaće serije 2021 na RTS-u: Crna svadba, Nečista krv, Advokado, Branilac… EVO KADA POČINJU! (VIDEO)

Njegova koleginica Olja Lević otkrila je koliko tačno nas deli od kraja serije i hoće li biti naredne sezone čemu se mnogi obožavaoci potajno nadaju.

– Nema nastavaka. Do kraja snimanja ostalo nam je manje od mesec i po, i posle toga sledi zvaničan rastanak. To će biti kraj nove sezone, ali i kraj serije. Biće to za sve nas veoma tužan trenutak, ali za ovu seriju sve nas vežu lepe uspomene, tako da ćemo je uvek pamtiti po svemu onom lepom – iskrena je Olja Lević.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Prva epizoda oduševila gledaoce! Glumci otkrivaju zašto je ovo SERIJA ZA SVAKOGA!

Kako je otkrila Dragana Mićalović u novim epizodama mnoge likove očekuju uzbudljivi obrti, a neki od junaka će promeniti i stranu. Pitamo se da li se to odnosi i na njenu Unu? Ili, možda, na Sofiju, budući da smo već čuli da će u jednom trenutku ona moliti Adu Kanački za oproštaj. Nova klopka večite zlobnice, ili trenutak otreženjena – pokazaće nove epizode.

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement