Connect with us

Top Story

HIT! Zvezda serije KUĆA OD PAPIRA – Darko Perić – zvezda Filmskog festivala u Veneciji!

Published

on

Filmski festival u Veneciji uveliko je počeo, a svetsku premijeru na ovoj manifestaciji imao je i francuski film „Izgubljene iluzije“ („Illusions perdues“) francuskog reditelja Gzavijea Đanolia, u kojem igraju Benžamen Voasan, Žerar Depardje, Vensan Lakost i drugi.

Pre toga, crvenim tepihom prošetale su zvezde ovog ostvarenja, a tamo je i bio jedan srpski glumac. U pitanju je Darko Perić, Helsinki iz serije „La Casa De Papel“.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena tajna sa snimanja serije SREĆNI LJUDI! EVO o ČEMU je reč!

Srpski glumac, koji redovno privlači pažnju gde god se pojavi, imao je specifičan stajling. Darko je na sebi imao kimono, naočare, patike… Bio je odlično raspoložen i voljan da se fotografiše.

Darko Perić je rodom iz Kladova, otac mu je sa Kosova i Metohije, školovao se u Rumuniji. Za sebe ne kaže da je Srbin, već ima drugo identifikaciju. Zapaženu filmsku karijeru započeo je kada se preselio u Španiju. Uloge su počele da se gomilaju, a 2015. godine, u ostvarenju „Savršen dan“ reditelja Fernanda Leona de Aranoa, glumio je sa svetskim zvezdama kao što su Olga Kurilenko, Benisio Del Toro i Tim Robins.

Pročitajte još OTKRIVAMO kada POČINJE serija BELEŽNICA na RTS 1! (TREJLER)

Nakon serije „Mar de plastico“, u kojem igrao gangstera Osoa, „zaradio“ je prodor na špansko glumačko tržište. 2017. godine dobija ulogu u seriji „La Casa De Papel“, gde glumi lik Helsinkija i stiče svetsku popularnost.

O njegovom liku ne zna se mnogo, osim da je Srbin, da je bio u ratu i zatvoru, te da je homoseksualac i ima srce kao planinu. Helsinki je umeo da na srspkom sočno opsuje, ali i zapeva, te je zahvaljujući njemu ceo svet čuo numeru „Svilen konac“.

Pročitajte još Kolo sreće 2. epizoda: Mara je u OPASNOSTI! EVO ko se sprema da joj UKRADE NOVAC, koji je osvojila na lutriji!

Kao što je poznato, pre nekoliko dana je emitovan prvi deo pete i poslednje sezone ovog ostvarenja, u kojem, naravno, gledamo i Darka Perića.

Foto Printscreen Instagram spellboundaida/closetfestivaldivenezia

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement