Connect with us

Top Story

ŠOK! Otkrivena tajna sa snimanja serije SREĆNI LJUDI! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Taman smo mislili da nakon toliko repriziranja znamo sve o seriji „Srećni ljudi“, ali svako malo nove zanimljivosti isplivaju. A kako i ne bi kada su kroz ovo ostvarenje prodefilovali mnogi poznati glumci, od kojih je svako sa snimanja sačuvao svoje anegdote.

Jednu od zapaženih uloga u „Srećnim ljudima“ ostvario je Milenko Pavlov. On je, kao što je poznato, igrao lik Ilića, ugostitelja i vlasnika kafane u koju su svraćali junaci serije.

Pročitajte još OTKRIVAMO kada POČINJE serija BELEŽNICA na RTS 1! (TREJLER)

Tokom intervjua za Radio-televiziju Kragujevac, Milenko Pavlov se prisetio rada na popularnoj seriji iz 1990-ih godina. Kako je rekao, u jednoj sceni je dobio pravi šamar.

– Lepo je bilo. Tu su bila dva reditelja. Ja sam radio sa Šuljagićem. U stan Golubovića nikada nisam ušao. Eto, tako je pisano. U toj seriji se nikada nisam sretao sa Batom Živojinovićem, na primer. A znali smo se, vrlo dobro smo se znali. Bata je bio vrlo moćan čovek tada. I glumački. Ja sam imao svoju kafanu, ženu koja je me jurila, Sašu Nikolić, koja je inače potekla iz Sombora. Iz Somborskog pozorišta  je prešla u Narodno (pozorište). Ona mi je igrala besnu ženu koja me je jurila sa noževima – rekao je Milenko Pavlov i nastavio:

– Kada god sam negde gostovao, putovao, uvek me je gazda kafane zvao i rekao: „Molim te, ti si naš predstavnik. Je l’ hoćeš da uđeš u kuhinju da pozdraviš osoblje?“ Ja sam, naravno, pozdravljao osoblje (i rekao): „Dobar dan, šta se kuva, kako je….“ I oni kažu: „Nemoj žena toliko da te bije, bre. Nemoj to da dozvoliš…“.

Pročitajte još Kolo sreće 2. epizoda: Mara je u OPASNOSTI! EVO ko se sprema da joj UKRADE NOVAC, koji je osvojila na lutriji!

Glumac je otkrio i anegdotu sa snimanja.

– I onda mi je Šuljaga napravio… Iza mojih leđa su se dogovorili… Ivana Mihić je bila pevačica. I ona je bila vrlo fina devojka, izuzetno tiha, vaspitana neverovatno… Nije joj smetalo što sam je grlio, jer takav je naš posao. Bio sam zaljubljen i ja sam klečao pored nje, i onda dolazi Saša koja je igrala tu moju ženu i kaže: „Aha!“ Ja ustajem, ona (Saša Nikolić) treba da mi udari šamar. I kažem joj: „Je l’ znaš da udariš šamar?“ Ona kaže: „Znam.“ Jer mi smo to vežbali – objašnjava Pavlov, i nastavlja:

– Treba da olabaviš ruku. To treba da pukne, a da ne boli. To se udara lako. Ovako, a pukne… Ona je mene ne iz lakta, nego iz ramena udarila… Iz kuka… Kada me je zveknula, ja sam izleteo iz kadra. I ona je skočila, zagrlila me i rekla mi je: „Izvini, izvini. Rekao mi je reditelj da bude veliko iznenađenje da te udarim iz sve snage.“ I ja ga pogledam, on pobegao.

Pročitajte još Pokucaj na moja vrata 88. epizoda: Eda NE ODUSTAJE od Serkana! EVO kako će mu VRATITI PAMĆENJE!

– Lako je išlo to snimanje. Uvek je to dobra ekipa i uvek se mi dogovorimo, sve su to iskusni glumci… Naravno, uvek ide proba. Hladna proba, bez kamera, pa proba sa kamerama. Bilo je tu 70, 80 epizoda. Nisam bio u svim. Bio sam u prvih 20, 30… i to u svakoj epizodi bio po 5 minuta, koja traje 45. Iako nisam igrao glavnu ulogu, ljudi to pamte. A meni drago – priznaje glumac, i dodaje:

– Ja sam ceo život govorio: „Neću da igram glavnu ulogu.“ Mada sam i igrao, i na pozorištu, pa i na televiji. Međutim, meni je važno da dugo trajem. Tu sam da se pojavim, da dobro odradim taj lik koji je ostao zapamćem, kao što je ostao ovaj Radojica u „Srećnim ljudima“.

Foto Printscreen Instagram srpska_kinematografija

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf/Radio-televizija Kragujevac

Advertisement