Connect with us

Featured

Igra sudbine 314. epizoda – ŠOK! Ada krije VELIKU TAJNU! Samo Luka i Aleksa znaju O ČEMU JE REČ! A evo i ŠTA je u PITANJU!

Published

on

Igra sudbine 314. epizoda na naše male ekrane stiže u četvrtak, 9. septembra. Termin je dobro znan. Od 20.00 samo na TV Prva. A šta nam donosi nova epizoda? Pa, kao i uvek – nešto šokantno. A evo i šta!

Pročitajte još Kviz POTERA: Evo kada POČINJE deveta sezona

Nakon neprijatnog iznenađenja koje je saznala od Lile, Pančeta polako počinje da se smiruje. Čak je i malo živnula. Barem je u društvu svojih najmilijih.

Za to vreme, Ada je stavila svoju tetka Lilu pod kontrolu. Naredila joj je da više nikada ne pominje to da je Pančetin otac ubio Boška. Hoće li nestašna i svojeglava Lila pristati da Adi usliši tu želju? Nešto nismo sigurni.

Pročitajte još RECENZIJA – Zašto je IGRA SUDBINE poput najbolje SRPSKE SARME? Sutra uvek DUPLO BOLJA, a može se jesti ZAUVEK!

Međutim, mnogo važnije od toga je činjenica da Ada još nije otkrila sve što zna. Čuva još neke lepe vesti. Tajna je toliko velika da čak ni Aleksa i Luka ne smeju ništa da kažu svojim devojkama Mili i Uni.​ O čemu li je reč?

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – OVO niko nije očekivao! Ada Kanački je TRUDNA?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (314. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (314. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo Prva/Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement