Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 90. epizoda: Eda i Serkan će se ponovo SPOJITI! Evo i KAKO!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 90. epizoda, koja je u četvrtak 9. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi jednu nezgodu! Upravo ova situacija će ponovo spojiti Serkana i Edu. A evo i kako…

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 313. epizoda – ŠOK! Ada krije VELIKU TAJNU! Samo Luka i Aleksa znaju O ČEMU JE REČ! A evo i ŠTA je u PITANJU!

Eda i Deniz odlaze van Istanbula u prirodu da se odmore. Ali, Ajdanin plan uspeva pa se u istom odmaralištu pojavljuje i Serkan sa Selin.

PROČITAJTE JOŠ: RECENZIJA – Zašto je IGRA SUDBINE poput najbolje SRPSKE SARME? Sutra uvek DUPLO BOLJA, a može se jesti ZAUVEK!

Od kako su se sreli, Eda i Serkan ne prestaju da se “prozivaju”. Iako je Eda rešila da ga skroz zaboravi, to je sada nemoguće. Pogotovo što će se ona povrediti, a jedini koji će joj pomoći će biti Serkan.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! IGRA SUDBINE – OVO niko nije očekivao! Ada Kanački je TRUDNA?

Serkan i Eda ozbiljno razgovaraju, bez svađanja, kada joj on priznaje da želi da je upozna. On je zainteresovan za nju i želi da čuje sve o njihovoj ljubavi o kojoj svi pričaju… Hoće li konačno povratiti pamćenje?

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Saša Popović napušta ZVEZDE GRANDA? Nakon Cece novi član žirija će biti Dragana Mirković?

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (90. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement