Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Bojana Stefanović pokazala supruga! EVO KOJIM povodom!

Published

on

Suprug Bojane Stefanović, Istok Tornjanski vrlo vešto izbegava radoznale bliceve fotoaparata, te se u javnosti vrlo retko pojavljuje.

Glumica Bojana Stefanović trudi se da svoju porodicu ne izlaže bespotrebnom eksponiranju u javnosti, zbog čega se o njenom privatnom životu vrlo malo zna. Iako vešto krije svoju privatnost, Bojana katkad svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram zagolica maštu, a ovog puta otišla je korak dalje, te je objavila niz fotki sa svojim suprugom Istokom.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 1. epizoda: Ivanu će USPEH koštati ŽIVOTA! Droga ili…?

S obzirom na prirodu njenog posla, moramo priznati da je Bojana vrlo umesno svog supruga ‘skrivala’ od javnost. Međutim, kako smo već naveli u tekstu, ovog puta napravila je izuzetak, a za to je imala poseban razlog.

Naime, supružnici na današnji datum proslavljaju godišnjicu ljubavi, tačnije 15 godina sklada i sreće. Svoju ljubav Bojana i Istok krunisali su i sinom Matejom, te ćerkom Višnjom. Istok je, kao i Bojana izuzetno uspešan u svom poslu. On je poznati reditelj koji je tokom godina režirao reklame za mnoge marketinške agencije.

Pročitajte još Kolo sreće 4. epizoda – Mara je u VELIKOJ ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! A evo i ZBOG KOGA!

Bojana Stefanović svojevremeno je u intervjuu za domaće medije otkrila da joj je Istok oslonac i konstantan podrška: – suprug me podržava u svemu – rekla je ona za Hello!

Tada je otkrila i njihovu tajnu, s obzirom na činjenicu da već dugi niz uživaju u skladnom odnosu, ispunjenom ljubavlju i srećom, te da nikada nisu učestvovali u bilo kakvoj vrsti skandala.

Pročitajte još Pokucaj na moja vrata 90. epizoda: Eda i Serkan će se ponovo SPOJITI! Evo i KAKO!

– Smeh. Neprestano se zavitlavamo i šalimo. I prijateljstvo, koje je starije od ljubavi – zaključila je glumica za pomenuti magazin, prenosi Gloria.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Hello/Gloria

Advertisement