Connect with us

Top Story

HIT! Ovako je Toma Zdravković odbranio glumicu Seku Sablić! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Jedno od nesvakidašnjih prijateljstava sa javne scene, bilo je prijateljstvo glumice Jelisavete Seke Sablić i legende narodne muzike Tome Zdravkovića.

Kako se sve zbilo, ispričala je jednom prilikom Seka.

Pročitajte još HIT! Glumica Bojana Stefanović pokazala supruga! EVO KOJIM povodom!

– Ja sam bila iznenađena da me je u jednom momentu Toma pozvao da budem gost na njegovom koncertu u Sava centru. Ja sam to prihvatila i prvi put sam prisustvovala takvom jednom koncertu i bila sam zaista fascinirana kako ljudi slušaju Tomu, kako ga obožavaju i kako ga mirno, pobožno slušaju, iako je on pevao narodne pesme, zabavne pesme, kafanske pesme.

Nakon tog koncerta u Sava centru, Seka Sablić je krenula sa Tomom na turneju po Srbiji. Na koncertu u Kragujevcu, Seku je publika dočekala zvižducima, na šta je Toma, kako je Seka ispričala, reagovao na sledeći način.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 1. epizoda: Ivanu će USPEH koštati ŽIVOTA! Droga ili…?

– Izlazi Toma, staje pred mikrofon i ćuti. I sad sva ona hala, koja je urlala, bila od zvižduka, od pobune cele te, ništa, mrtva tišina, kao u crkvi. On ćuti, drži tu pauzu, fenomenalno, prosto fascinantno. I onda on ovako kaže, kao nekoj maloj deci „Sram vas bilo, sram vas bilo“, svojoj publici i onda ovako rukom (ispružene ruke pokazuje ka Seki) „Ovakva jedna žena, ovakva jedna umetnica“… Mene sramota, ja tamo bežim i onda opet ućiti, jednu veliku pauzu napravi i nastavi. Stvarno su ga obožavali, bio je velika zvezda – rekla je Seka, prenosi Magazin Novosti.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Magazin Novosti/Kurir

Advertisement