Connect with us

STARS

VUK KOSTIĆ I SVE NJEGOVE DEVOJKE: Glumice, voditeljka i pevačica… (FOTO)

Kada se po medijima raspreda o tome ko je najveći zavodnik među glumcima, tu se obavezno nađe i Vuk Kostić

Published

on

Verovatno je zbog toga njegov ljubavni život i zanimljiv javnosti. A cice koje “šeta” još zanimljivije, pošto sve zanima ko je to uspeo da “ukroti” tolikog zavodnika. Pošto se pre dve godine pojavila vest da je Vuk Kostić (41) u vezi sa voditeljkom Anom Mihajlovski (39) – pola Srbije je izneverovalo, jer ko bi od svih ljudi spojio baš njih dvoje. Mnogi su mislili da je to još jedna trač priča.

Ana Mihajlovski

Nisu se oni oglašavali tim povodom. Sve dok nije usledio obrt, prema pisanjima medija, a to je da je voditeljka ostavila glumca. E, tek je onda usledilo javno priznanje na “Instagramu”: “Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘аjmo sad da se zaustavimo, molim vas… P.S. Volim te”, napisala je Ana Mihajlovski tada.

Nakon toga, glumac i voditeljka počeli su aktivno na društvenim mrežama da pokazuju svoju ljubav. Tako što su često objavljivali zajedničke fotografije i izlive nežnosti. Vuk i Ana su svoju vezu “obnarodovali” i pojavivši se ruku pod ruku na premijeri serije “Južni vetar”. A onda je pukla tikva.

Jelisaveta Orašanin

Mrtva je trka da li je veću pažnju javnosti privlačila njegova veza sa glumicom Jelisavetom Orašanin (33) ili sa voditeljkom Mihajlovski. Vuk i Jelisaveta su bili u ljubavi skoro pet godina, a za to vreme smo svašta mogli da pročitamo. Naravno, sve na temu raskinuli – nisu raskinuli, idi mi – dođi mi, dok se zaista nisu razišli. U javnost nisu iznosili razloge raskida. Mada je Vuk jednom prilikom izjavio da ne shvata zbog čega se digla “frka” oko njegovog raskida sa koleginicom.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta se udala za košarkaša Teodosića, a Vuk je uplovio u vezu sa Aleksandrom Popović, koja je nepoznata javnosti. Rastali su se posle dve godine “zbog različitih pogleda na budućnost”, kako se u javnosti predstavljalo.

Bojana Stefanović

Nije Jelisaveta jedina Vukova koleginica koja ga je osvojila. Kostić se u Bojanu Stefanović (41) zaljubio još tokom studija, a voleli su se četiri godine. Sudeći po Bojaninim rečima iz jednog intervjua iz davnih dana, strast se verovatno rasplamsala baš tokom vežbi na studijama – kad su morali da glume ljubavni par.

Bojana Stefanović

Nakon Bojane, Vuk se i verio sa javnosti nepoznatom devojkom, Anom. Bili su zajedno godinu dana, a Vuk je nakon raskida sa Anom ušao u vezu s koleginicom Jelisavetom.

Ivana Peters

Međutim, pored svih tih osvajanja, možda je najmanje zapaženo prošla informacija da je Kostić probao i vezu sa pevačicom. I to jednom od najboljih! Naime, nedavno je jedan od najlepših pop/rok vokala Ivana Peters (47) potpuno iznenadila javnost – kada je otkrila da je s Vukom davno probala emotivnu vezu, iako ona nije naročito dugo potrajala.

Ivana Peters

– Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli – šokirala je Ivana gledaoce tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Izvor: filmitv.rs / Nova

Foto: Printscreen / Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement