Connect with us

Featured

Igra sudbine 316. epizoda: ŠOK! Policija HAPSI Sofiju! Ona OTKRIVA Luki da čeka NJEGOVO DETE!

Published

on

Igra sudbine 316. epizoda, koja je na programu u petak 10. septembra od 21.00 na TV Prva, donosi neslućene preokrete.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO SVE o seriji PEVAČICA: OVO je KOMPLETAN opis SVIH LIKOVA! A evo ko je CRNI MAG koji upravlja životima SVIH junaka u SERIJI!

Ada je Brunera saterala u ćošak. Od kada ga je strpala iza rešetaka, on strahuje za svoj život. Bruner zahteva od nadležnih da ga momentalno puste iz zatvora, jer je siguran da neko hoće da ga ubije.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo – Nova domaća serija BRANILAC stiže na RTS! A evo i KADA!

Stana Dželetović, kojoj je dodeljen Brunerov slučaj, ne veruje u njegovu priču o “silueti koja se vrzmala” po zatvorskim ćelijama.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! IGRA SUDBINE – Milica Milša otkriva KO od junaka serije če UMRETI u novoj sezoni! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Nakon što se obračunala sa Brunerom, Ada sada planira da se obruši na njegove neprijatelje. Na sednici Upravnog odbora gospođa Kanački iznosi činjenice koje sa nevericom prihvataju Donka i Sofija.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA 1. epizoda: Ivanu će USPEH koštati ŽIVOTA! Droga ili…?

Zatim u kompaniju “Kan holding” dolazi policija. Na opšte iznenađenje, pripadnici reda i zakona došli su da uhapse Sofiju Šubarević.

PROČITAJTE JOŠ: Milena Dravić i Ljubiša Samardžić su igrali zajedno u preko 25 filmova! A EVO u KAKVIM odnosima su bili slavni glumci!

Ali, Sofija se ne da baš lako nadigrati. U trenutku kada joj policija stavi lisice na ruke, ona dobacuje Luki: “da li hoće da mu se dete rodi u zatvoru”.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (316. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement