Connect with us

Featured

ŠOK! IGRA SUDBINE – Milica Milša otkriva KO od junaka serije će UMRETI u novoj sezoni! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Prikazivanje druge sezone serije „Igra sudbine“ počelo je u ponedeljak na Prvoj TV, a tim povodom je na Prvoj TV gostovala Milica Milša, koja igra lik Ade Kanački.

Na pitanje kako izgleda kada glumica izađe na ulicu, Milica kaže da su je svi pitali da li je Ada zaista ubijena, na šta je ona odgovarala da sačekaju septembar.

Pročitajte još Igra sudbine 314. epizoda – ŠOK! Ada krije VELIKU TAJNU! Samo Luka i Aleksa znaju O ČEMU JE REČ! A evo i ŠTA je…

Glumica otkriva da je majka njene prijateljice pala u nesvest nakon što je odgledala scenu u kojoj se Bruner sprema da ubije Adu. Kako kaže, svi su čuvali tajnu o tome šta će se dešavati u nastavku serije.

Milica kaže da ne pomaže svom suprugu Žarku Jokanoviću u pisanju scenarija, i da on ima ogromnu maštu i inspiraciju.

– Ja samo prva dobijem da pročitam ono što on napiše, zato što sam ja uvek tu negde. On piše noću, kad sam ja u kući, i onda mi pusti imejl da ja mogu prva da pročitam – kaže Milica, i dodaje da se nekad ipak desi da pre nje scenario pročita produkcija.

Pročitajte još RECENZIJA – Zašto je IGRA SUDBINE poput najbolje SRPSKE SARME? Sutra uvek DUPLO BOLJA, a može se jesti ZAUVEK!

Glumica otkriva da je Žarko osmislio mnogo zapleta i da se i sama nekad šokira kad pročita scenario.

– Zaista nema smisla šta nam Žarko radi, što nas toliko muči – kaže Milica kroz smeh.

Glumica kaže da su i prve epizode druge sezone bile najgledaniji sadržaj na svim televizijama, baš kao što je bio slučaj sa čitavom prvom sezonom.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – OVO niko nije očekivao! Ada Kanački je TRUDNA?

Milica ističe i to da su članovi ekipe stalno zajedno, da putuju zajedno i da se mnogo vole, te da je to možda i jedna od tajni uspeha serije.

– Ceo ovaj uspeh jeste isključivo Žarkov, jer sve polazi od dobrog teksta. Dalje mi malo gradimo – kaže glumica, i dodaje da se za dva meseca završava snimanje serije i da onda počinje snimanje drugih serija.

Milica igra i u seriji „Junaci našeg doba“, a na pitanje kako uspeva da radi paralelno u dve serije, kaže:

Pročitajte još Igra sudbine 312. epizoda – Bruner je u ZATVORU! Ada ima samo JEDNU PORUKU ZA NJEGA! A evo i KOJU!

– To je kao rad u fabrici. Dvanaest sati na jednoj seriji, dvanest sati na drugoj. To sad zvuči nemoguće. Da, nemoguće je, ali meni se, recimo, pred ovu našu letnju pauzu, desilo tako da sam dva dana radila paralelno – ujutru snimam „Igru sudbine“, a večernji termin mi je bio za „Junake našeg doba“.  I onda dođem kući u 3, 4 ujutru, ustanem u 6 – to je jezivo, ali, srećom, to je bilo pred kraj, ta dva dana, a sada nemam slobodne dane – kaže glumica i dodaje da voli svoj posao:

– Ne može se ništa raditi ako se ne voli, pogotovu ova vrsta posla. Mi to radimo s puno ljubavi, i onda je nekako lakše kad radite nešto što volite.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KADA se završava snimanje serije IGRA SUDBINE, i hoće li biti TREĆE SEZONE!

Milica je otkrila šta će se dešavati u novoj sezoni.

– Ja mogu da vam kažem. Jedan lik će umreti. Nisam nikom ovo rekla, ovo je sad ekskluziva za vas – kaže glumica, i dodaje da ne može otkriti da li se radi o pozitivnom ili negativnom liku, ali da se radi o jednom od glavnih likova.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement