Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – FILM i TV otkriva: Evo kada ZVANIČNO počinje serija DINASTIJA! Ovo je TAČAN DATUM!

Published

on

Tako nam Aleksis, Kristl i svih njihovih čuvenih tuča – od onih na stepenica do čupanja za kosu u bazenu, serija Dinastija konačno stiže na male ekrane. I to srpska, i to na TV Pink! A naš portal ekskluzivno otkriva i KADA! Kako su nam potvrdili na televiziji Pink, premijera sprske verzije serije Dinastija konačno i zvanično očekuje nas u ponedeljak, 27. septembra od 21.00!

Pročitajte još Igra sudbine 315. epizoda: ŠOK! Policija HAPSI Sofiju! Ona OTKRIVA Luki da čeka NJEGOVO DETE!

U avanturama, intrigama, ljubavnim spletkama i poslovnim zavrzlamama Kadića uživaćemo radnim danima od 21.00, a da je interesovanje publike za rimejk legendarne američke sapunice ogromno svedoči i veliko interesovanje čitalaca na našem portalu.

Serija se snima u ko-produkciji „Emotion“-a i TV Pink, a uz konsultacije sa američkom producentskom kućom „CBS“ koja je vlasnik licence, scenario je prilagođen našem podneblju. Ipak, osnovna nit ostaje nepromenjena – luksuz, glamur, ljubav, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije „Dinastije“ koju režira Nenad Ognjenović.

Pročitajte još HIT! Branko Tomović i Eva Ras u filmu VAMPIR! Evo KAD i GDE je premijera prvog svetskog filma o SRPSKIM VAMPIRIMA!

Fenomenalnu glumačku ekipu predvodi Branimir Popović, koji igra glavu porodice Kadić (Karington), Branka, odnosno Blejka, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, a njegovo iskustvo sa snimanja dovoljno je da veruje u to da će „Dinastija“ biti veoma gledana.

Dinastija-Branimir-Popovic-Branko-Kadic
Branimir Popović kaO Branko Kadić u seriji DINASTIJA

Još jedan od važnih likova u seriji je Andrija, Brankov advokat, koga tumači proslavljeni glumac Frano Lasić, koji smatra da je cela produkcija „Dinastije“ na visokom nivou.

Mladoj srpskoj glumici Mileni Živanović je u domaćoj verziji „Dinastije“ pripala uloga Klaudije, a ona najavljuje da scenario donosi mnoštvo iznenađenja.

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić OTKRIVA – BAĆA je bio STVARAN LIK! Evo KO je ČUVENI KRIMOS iz filma JUŽNI VETAR!

Pored Branimira, Frana i Milene, u „Dinastiji“ glume i Marija Karan (Aleksis), Milutin Milošević (dr Nik Toskani), Peđa Bjelac (Sesil Kolbi), Ana Savić (Kristal), ali i mnogi drugi poznati glumci, koji će oduševiti domaću publiku.

Radnja „Dinastije“ počinje u trenutku kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, čime pokreće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem, posebno kada on oženi Brankovu bivšu ženu Aleksis.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Milica Milša otkriva KO od junaka serije če UMRETI u novoj sezoni! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice – u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet. Ipak, ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira.

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o seriji PEVAČICA: OVO je KOMPLETAN opis SVIH LIKOVA! A evo ko je CRNI MAG koji upravlja životima SVIH junaka u SERIJI!

To ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje – stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha – Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Ovu intrigantnu priču upotpunjuju glumci koji će udahnuti novi život legendarnim likovima, scenografija koja može da parira holivudskoj i glamurozni kostimi, te nema sumnje da će sprpska verzija „Dinastije“ osvojiti gledaoce u regionu.

Foto Jelena Simonović

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement