Connect with us

FILM

Film SLUGA – TV PREMIJERA hit komedije sa MILOŠEM BIKOVIĆEM! Evo KADA i na KOM KANALU!

Published

on

Film “Sluga”, komedija iz 2019. godine u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu, najgledaniji je ruski film svih vremena. Za samo jednu noć pogledalo ga je više od 750.000 ljudi, zaradivši oko tri miliona evra. Samo u Rusiji film “Sluga” inkasirao je 43 miliona dolara, a veliki uspeh postigao je i u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KO će glumiti ZORANA MARJANOVIĆA u seriji PEVAČICA! Nije VUK KOSTIĆ, već…

Mladi Grigorij, Griša (Miloš Biković) rođen je u bogataškoj porodici. Toliko je ušuškan u svom lagodnom životu da misli kako je “iznad zakona”. Кada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskim kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Кako od razmaženog bogataša napraviti čoveka? Zbog svih ispada i problema koje stvara svojim bahatim ponašanjem, Grišin otac unajmljuje glumce i sina vraća u prošlost. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Nove epizode donose OGROMAN ŠOK! Luka i Una RASKIDAJU! A evo i ZBOG ČEGA!

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, kada dođe sebi, biće 1860. godina. A on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga. Okružen je seljacima, muškarcima i ženama koji ne znaju za njegove “magične skalamerije” i koji ga ne štede. Zapravo, izgrađeno je celo selo sa kamerama na svakom ćošku, koje prate naše junake.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Danas je zvezda serije IGRA SUDBINE, a nekad je izgledala ovako! EVO o KOME je reč!

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo — mobilne telefone. Кroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Griša snalazi kao sluga. Ali, i šta se dešava kada na jednoj lepoj devojci vidi “moderni donji veš”. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad. Na kraju upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Film “Sluga” imaće TV premijeru na TV Prva, u ponedeljak, 13. septembra, od 22.00.

  • Žanr: Komedija
  • Produkcija: Rusija, 2019.
  • Trajanje: 109 min.
  • Uloge: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva
  • Režija: Klim Šipenko

Izvor filmitv.rs

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement