Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KO će glumiti ZORANA MARJANOVIĆA u seriji PEVAČICA! Nije VUK KOSTIĆ, već…

Published

on

Serija Pevačica čiju premijeru gledamo u subotu 11. septembra na TV Superstar od 21.00, a od idućeg petka prikazivaće se i na TV Pink privukla je veliku pažnju javnosti još i pre početka snimanja.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Nove epizode donose OGROMAN ŠOK! Luka i Una RASKIDAJU! A evo i ZBOG ČEGA!

Najviše povezanošću sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, koje je, kako to i autori često ističu poslužilo kao inspiracija za seriju. I kada je reč o autorima – tu se podudarnosti okončavaju. Međutim, ne i za domaće medije. Sasvim očekivano, pronađeno je mali milion poveznica između slučaja pomenutog ubistva, a glavna glumica Milica Pavlović čak se zbog svoje role našla i na udaru kolega koji su sledili pisanja medija i zaista poverovali da Milica u seriji tumači lik svoje pokojne koleginice.

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA obara rekorde i pre početka prikazivanja, a Milica Pavlović se trese od besa! EVO o ČEMU je reč!

Korak dalje napravljen je kada je u javnost plasirana neproverena informacija o tome da će naš popularni glumac Vuk Kostić tumačiti supruga preminule pevačice – Zorana Marjanovića. Nakon što je on to demantovao, mediji su tu ulogu dodelili drugim glumcima tražeći onog koji bi najbolje odgovarao liku Marjanovića.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije IGRA SUDBINE – Luka Raco zaljubljen u popularnu pevačicu? Nećete verovati o KOME je reč!

Međutim, sada kad je serija na nekoliko sati od premijere, i kada ćemo konačno shvatiti o čemu se radi u ovoj krimi drami, postavlja se pitanje – ko će zaista tumačiti lik Zorana Marjanovića. A mi razotkrivamo odgovor na to pitanje, i on glasi – NIKO.

Pročitajte još SERIJA PEVAČICA – EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Da li MILICA PAVLOVIĆ zaista tumači lik JELENE MARJANOVIĆ? Ovo je PRAVA RADNJA SERIJE!

Kako serija osim nekoliko podudarnosti nema nikakve veze sa životom ubijene pevačice, tako je i logično da u seriji nećemo gledati Zorana Marjanovića. Ljubavnog partnera Ivane Lazić (Milica Pavlović) u seriji tumači glumac Miloš Timotijević. On je Ivanin menadžer i direktor muzičkog takmičenja u kom je Ivana odnela pobedu, i koje joj je promenilo život. Međutim, kada otkrije određene tajne o Ivaninoj prošlosti, Vlada joj okreće leđa. A kuda će nas dalje povesti neobična ljubavno-poslovna priča ovo dvoje saznaćemo u nastavku serije…

Foto Printskrin

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement