Connect with us

Top Story

HIT! Serija PEVAČICA obara rekorde i pre početka prikazivanja, a Milica Pavlović se trese od besa! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Prikazivanje serije “Pevačica” počinje danas na kanalu Superstar TV, a glavnu ulogu tumači pevačica Milica Pavlović.

Milica je objavila pesmu “Dabogda propao”, koja je za 24 časa dostigla milion pregleda na Jutjub kanalu.

Pročitajte još Serija dana – subota, 11. septembar: Pevačica 1. epizoda (Superstar, 21.00)

Ova pesma je usko povezana sa serijom „Pevačica“, i zapravo je baš ona trebalo da najavi pomenuto ostvarenje.

Iako je novim singlom donela uzbuđenje i radost fanovima, Milica nije zadovoljna, jer su joj se isprečili sasvim neočekivani problemi, te je pesmu objavila ranije nego što je planirala.

Pročitajte još SERIJA PEVAČICA – EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Da li MILICA PAVLOVIĆ zaista tumači lik JELENE MARJANOVIĆ? Ovo je PRAVA RADNJA SERIJE!

– Mnogo vas me pita kakav se to skandal desio sa pesmom. Verujte mi da se još uvek tresem od stresa i besa. Neću vam ostati dužna, objasniću šta se desilo – napisala je Milica na jednom od svojih Instagram storija, ali dalje objašnjenje još uvek nije stiglo.

– Nekada ne može da ide sve po planu. Iako sam vam pesmu najavila za subotu, došlo je do promene… Na vašu sreću, “Dabogda propao” je večeras onlajn na mom Jutjub kanalu. P. S. Krivac za skandal koji se desio pre dva sata će svakako biti pronađen… samo da ga ne stigne kletva iz pesma – dodala je Pavlovićeva.

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o seriji PEVAČICA: OVO je KOMPLETAN opis SVIH LIKOVA! A evo ko je CRNI MAG koji upravlja životima SVIH junaka u SERIJI!

Numera „Dabogda propao“ je inače emotivna balada koju prati visokobudžetni spot koji ostavlja snažan utisak, što i ne treba da čudi kada je usko povezan sa samom radnjom serije „Pevačica“.

Ekranizacija pesme odrađena je filmskim kamerama, te se po gradskim kuloarima šuška da je ovo jedan od najskupljih spotova urađenih kod nas.

Spot može da parira svetskim, a u njemu vidimo mnogo polugolih muškaraca, koji su, zajedno sa Milicom, dočarali ono što je režiser od njih tražio.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 2. epizoda: Ko PROGANJA Ivanu? Prijateljica EMILIJA ili Vladina BIVŠA žena?

Muzička zvezda je promenila mnoštvo odevnih kombinacija za ovaj video.

Foto Promo/YouTube Senorita Music i Milica Pavlovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/24sedam/Alo

Advertisement