Connect with us

Top Story

Kolo sreće 8. epizoda – ŠOK! Elena je stigla u SOPOT! A evo KO će biti njena PRVA ŽRTVA!

Published

on

Serija „Kolo sreće“ 8. epizoda na programu je TV Prva u sredu, 15. septembra od 21.00. Haos u Sopotu je u najavi. A evo i zašto. I zbog koga.

Pročitajte još Igra sudbine 319. epizoda – Matija je ucenjen! Mora da zabije Sofiji NOŽ U LEĐA! A evo i ZAŠTO!

Elena je stigla u mesto. U luksuznom automobilu, namontirana, našminkana i provokativna. Sve ono što se meštanima kad su je videli – nimalo nije dopalo. Ali zato nekome jeste.

U trenutku kad je Elena stigla u Marinu kuću i kroz neobavezan razgovor pokušala da sprovede svoj pakleni plan, u prostoriju je ušao Bojan. Bez majice i još mokar od tuširanja. Eleninu pažnju privukao je njegov stas, a nas zanima da li će ona zbog BOjana okrenuti leđa Kosti.

Pročitajte još Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan!

Lena i dalje traži odgovore. Ko je Kosta? Ona pokušava da ga nađe, ali neko drugi već zna i ko je, ali i gde je KOsta. O kome li je reč?

Kolo sreće epizoda 8 – Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement