Connect with us

Featured

Igra sudbine 319. epizoda – Matija je ucenjen! Mora da zabije Sofiji NOŽ U LEĐA! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine 319. epizoda, koja je na programu u sredu, 15. septembra od 20.00 na TV Prva donosi nam šok nad šokovima. Bruner se vraća u igru. A evo i kako.

Pročitajte još Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan!

Bruner, iako je sateran iza zatvorskih rešetaka nema vremena za gubljenje. On svom sinu izdaje direktivu da prenese Klaudiji i Vidu pozdrave uz napomenu da je krajnje vreme da izađu iz mišje rupe. To bi trebalo da im bude znak da krenu u ofanzivu. A hoće li im plan uspeti zavisi samo od toga koliko su Klaudija i Vid odani Bruneru.

Za to vreme Vid otkriva Nori da je Boškovo telo pronađeno, što značajno menja situaciju. Konačno će se saznati ko je njihov pravi otac. Ili oni to već znaju?

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJGLEDANIJA DOMAĆA TV SERIJA u septembru 2021! Nikad nećete POGODITI o KOJOJ seriji je REČ!

Ada posećuje Pančetu sa namerom da joj sve oprosti. Ona je svesna da Pančeta ne može da nosi krivicu svojih roditelja. Sada je važno da to shvati i Pančeta.

Cole posećuje Matiju u zatvoru. Ovaj se nudi da postane zaštićeni svedok. Cole prihvata, ali samo pod jednim uslovom. Da Matija potpiše izjavu u kojoj optužuje Sofiju za učešće u trgovini drogom. Da li će Matija pristati na ovu ucenu?

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (319. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement