PUT U NEPOZNATO – Film o stradanju srpske dece u OLUJI! Pogledajte trejler! EVO KADA je premijera!

U toku je priprema dugometražnog dokumentarnog filma pod naslovom „Put u nepoznato“, koji govori o stradanju srpske dece u “Oluji”, njihovom odrastanju u izbeglištvu, i životu daleko od rodnog doma.

Akteri ovog filma u izdanju Loud produkcije sada su već odrasli mladi ljudi koji su tokom „Oluje“ bili deca.

Pročitajte još ŠOK! OVI glumci su danas velike zvezde iako nisu završili GLUMU! EVO o KOME je reč!

Mnogi od njih danas su visokoobrazovani ljudi, uključeni u naše društvo, daju ogroman doprinos u svojim strukama, poslovnim poduhvatima, nauci, umetnosti i drugim oblastima.

To je dokument koji daje onu drugu stranu ovog događaja koja je optimistična i pokazuje potencijale, izdržljivost i vrednoću Srba iz Hrvatske.

Cilj je da ovaj dokumentarni film zabeleži, objektivno i profesionalno, emotivno i iskreno, životni put dece iz „kolone“.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivene VELIKE TAJNE serije BOLJI ŽIVOT! EVO ŠTA se sve dešavalo iza kamere pre više od tri decenije!

– Uvereni smo da će ovaj film dati trajni doprinos istorijskom pamćenju svih srpskih stradanja ali i dizanja iz pepela, te da će biti značajan dokument, potvrđene istorijske vrednosti, autentičnosti i značaja. Predviđeno trajanje filma je 50 minuta – kaže za Portal Kurira Dragana Jurišić, producent filma.

Lista nosilaca projekta: Nenad Jurišić, autor, Milan Gulić, doktor istorije, stručni konsultant na scenariju u oblasti istorijskih činjenica i supervizor autentičnosti korišćene građe, mr Sava Samardžić, istoričar, stručni konsultant; Milena Šećerović, stručni konsultant – arhivska građa, Dragana Jurišić, producent; Nebojša Matejić, izvršni producent; Danko Perić, stručni konsultant i drugi.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Jelica Sretenović je rekorderka! Nećete verovati u ČEMU!

Premijera filma predviđena je za prvu polovinu novembra u Beogradu.

Foto Printscreen YouTube Loud Productions

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir