Connect with us

Featured

ŠOK! OVI glumci su danas velike zvezde iako nisu završili GLUMU! EVO o KOME je reč!

Published

on

Jedni od trenutno najpopularnijih glumaca na sceni, koje svakodnevno gledamo – u serijama poput „Igre sudbine“, „Vojna akademija“, „Grupa“ i filmovima „Montevideo, Bog te video“ i „Ime naroda“ su odustali od glume ili uopšte nisu upisali Fakultet dramskih umetnosti. Reč je Luki Racu, Denisu Muriću, Pavlu Mensuru, Dragani Mićalović, Bojanu Periću i Sofiji Rajović.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivene VELIKE TAJNE serije BOLJI ŽIVOT! EVO ŠTA se sve dešavalo iza kamere pre više od tri decenije!

Luka Raco je srpski glumac i maneken. Svoju prvu ulogu dobio je u seriji „Sinđelići“, gde je tumačio Ristu. Međutim, preko noći mu je veliku popularnost donela uloga Alekse u jednoj od trenutno najpopularnijih serija „Igra sudbine“. Luka je 2013. diplomirao ekonomiju, a 2012. godine proglašen je za „Mistera Srbije“.

Igra sudbine Aleksa Kanački Luka Raco

Pročitajte još ŠOK! Glumica Jelica Sretenović je rekorderka! Nećete verovati u ČEMU!

Denis Murić svoju karijeru započeo je glavnom ulogom Harisa u filmu „Ničije dete“, koji je četiri puta nagrađivan na festivalu u Veneciji 2014. godine. Nakon toga, 2017. godine upisuje glumu na Fakultetu dramskih umetnosti – u klasi Biljane Mašić sa Pavlom Mensurom, od koje je odustao. Igrao je u popularnim serijama „Grupa“ i „12 reči“ i filmovma „Rascep: Tamna strana meseca“, „Zlatni dečak“ – u kojoj tumači glavnu ulogu i koja će uskoro imati premijeru u Beogradu.

https://www.instagram.com/p/B0qM0caoAb8/

Pročitajte još HIT! Otkriveno ZAŠTO je glumica Marijana Mićić krila trudnoću i kog pola je beba!

Pavle Mensur sin je srpskih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango. Svoju prvu ulogu dobio je 2016. godine u filmu „Gavran“, a FDU upisuje 2017. godine i od njega odustaje. Pavle je igrao u poznatim serijama „Kalkanski krugovi“, „Grupa“, „Švindleri“, „Vojna akademija“ i filmu „Ime naroda“.

https://www.instagram.com/p/COGbL71BDFT/

Pročitajte još Igra sudbine 318. epizoda – ŠOK! Vid otkriva Žaklini svoj PAKLENI PLAN! Evo ZAŠTO njega NIKO NEĆE UHAPSITI!

Dragana Mićalović sestra je poznate srpske glumice Slobode Bobe Mićalović. Karijeru je započela 2010. godine u seriji „Priđi bliže“. Kasnije je glumila u serijama „Sinđelići“, „Santa Maria dela Salute“, „Istine i laži“, „Urgentni centar“ i „Igre sudbine“. Umesto glume završila je Fakultet za kulturu i medije 2015. godine, a 2019. godine upisala se u prvu godinu studija glume na privatnom Fakultetu savremenih umetnosti – u klasi profesora Hadži Nenada Maričića.

Dragana Micalovic

Pročitajte još Igra sudbine 318. epizoda – ŠOK! Sofiju u zatvoru čekaju BATINE! A evo i OD KOGA!

Bojan Perić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac. Prvo pojavljivanje na televiziji bilo mu je 2008. godine u filmu „Turneja“. Kasnije je igrao u serijama „Vojna akademija“ i „Urgentni centar“.

Bojan-Peric-Vojna-Akademija

Pročitajte još HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

Sofija Rajović je srspka glumica, voditeljka i manekenka. Igrala je u serijama „Vojna akademija“, „Urgentni centar“ – a najveću popularnost donela joj je ulogja Svetlane u seriji „Istine i laži“. Završila je srednju turističku školu, a glumu je napustila zbog modelinga. Studirala je u klasi sa Bojanom Perićem i Hanom Selimović.

https://www.instagram.com/p/CJnoPd_Af18/

Foto Printscreen/Promo/Instagram tvojkinopolis urosawa sofijarajovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement