Connect with us

FILM

HIT! TOMA – Film premijerno prikazan u Beogradu! Publika ovacijama pozdravila filmsku ekipu!

Published

on

Film „Toma“ reditelja Dragana Bjelogrlića nagrađen je višeminutnim ovacijama sinoć na beogradskoj premijeri u rasprodatoj velikoj dvorani Sava centra.

Nakon završetka prikazivanja filma, publici u dvorani su se poklonili, burnim aplauzima nagrađeni, Bjelogrlić, glumci Milan Marić, Tamara Dragičević, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milan Kolak, Paulina Manov, Petar Benčina i drugi.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – On je pozajmio glas Milanu Mariću koji igra Tomu Zdravkovića! EVO o KOME je reč!

Na beogradskoj premijeri „Tome“, među ostalim članovima ekipe, naklonili su se kompozitor i koproducent Željko Joksimović, koscenarista Nikola Pejaković, kao i folk pevač Aco Pejović koji je u filmu dao svoj glas u izvođenjima Zdravkovićevih pesama.

Posetioci su tokom prikazivanja vrlo emotivno reagovali na brojne scene filma o životu kompozitora i pevača narodne muzike Tome Zdravkovića (1938-1991), i aplauzima su kao na koncertu pozdravljali kada bi se začuo neki od njegovih velikih hitova.

Pročitajte još HIT! Naša slavna glumica bila je uz Natašu Bekvalac kada joj je bilo najteže! Nećete verovati o KOME je reč!

U filmu, u kome Marić igra Zdravkovića, mogu se čuti, između ostalih, „Za LJiljanu“ i „Šta će mi život“, koju je muzičar bio poklonio koleginici Silvani Armenulić (1939-1976), koju tumači Tamara Dragičević.

Članovi filmske ekipe bili su došli starim autobusom, iz epohe u kojoj se odigrava „Toma“, i potom preko crvenog tepiha ušli na premijeru u Sava centar, koji je u postupku renoviranja i jednokratno je otvoren samo večeras.

Pročitajte još HIT! Glumac Janko Popović-Volarić se upustio u neobičnu avanturu! EVO o ČEMU je reč!

Film je premijerno prikazan na nedavnom Sarajevo film festivalu i potom na Filmskim susretima u Nišu, gde su nagrade osvojili Marić, Dragičević, Kuzmanović i Marković, a bioskopsko prikazivanje počinje od 16. septembra.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement