Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Janko Popović-Volarić se upustio u neobičnu avanturu! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Hrvatski glumac Janko Popović-Volarić, koga smo nedavno gledali u filmu i seriji “Jedini izlaz” upustio se u neobičnu avanturu. Naime, on je stigao od Zagreba do Beograda, verovali ili ne – biciklom.

Pročitajte još Kolo sreće 9. epizoda – Silviji se sviđa BOJAN! Hoće li prevariti KOSTU? Da li će se ZLI TANDEM – RASPASTI?

– ZG‒BG. Biciklom. 490 km. Ne znam ni sam kako ni zašto, ali bilo je predivno – napisao je poznati glumac na svom profilu na „Instagramu“, uz fotografiju na kojoj pozira pored svog omiljenog prevoznog sredstva na jednom od beogradskih mostova.

Pročitajte još Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Matija će UBITI OCA? Ali to nije SVE! Sledi POVRATAK čoveka za koga su svi mislili da je…

Janko će u našem glavnom gradu, kako smo saznali, boraviti tek dan-dva, pa mu je ranac prikačen za zadnji točak bicikla bio više nego dovoljan da u njega popakuje neophodne stvari. Uz dve flaše vode, ništa drugo mu nije bilo potrebno za prilično dug i naporan put.

Preostaje nam da čekamo sledeću Jankovu objavu, u kojoj će nam otkriti da li se na isti način vratio kući. Po svemu sudeći, kondicija mu je na zavidnom nivou, piše Hello.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Hello

Advertisement