Connect with us

Top Story

Igra sudbine – Sledi NEPRIJATNO IZNENAĐENJE za SVE! A evo i KOJE! Od OVOGA će se KANAČKI TEŠKO OPORAVITI!

Published

on

Igra sudbine 321. epizoda donosi i lepe vesti. Jedna ljubavna priča konačno je bliža vrhuncu i ozvaničenju. A hoće li baš sve biti onako kako su i zamislili. Otkrivamo u narednim redovima.

Pročitajte još Igra sudbine 321. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Matija na kolenima moli ADU da mu OPROSTI! A evo i ZAŠTO!

Marinko je napokon rešio da preduzme hrabar – muški korak. Pozvaće Višnju na večeru. Ali večera kao večera – ni prva ni poslednja. Pa šta je onda tako posebno sa ovom, pitate se vi. A mi vam odgovaramo.

Marinko je kupio prsten i spreman je da zaprosi Višnju. To će i učiniti nakon večere, ali ono što će uskoro čuti moglo bi da promeni sve.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

Za to vreme… Matiji je konačno odzvonilo. Našao se tamo gde mu je i mesto. U zatvoru. Međutim, Ada još nije spremna da Matiju ostavi na miru. Rešila je da na njega izvrši dodatni pritisak. Traži od njega da se izjasni – Ili će prihvatiti sve što ona traži ili će godinama trunuti u zatvoru? Matija je izbezumljen i moli je da mu to ne čini. 

Pročitajte još Serija PEVAČICA 5. epizoda: OTKRIVAMO zašto Rade MRZI Bojana i KO želi da UBIJE Ivanu! (VIDEO)

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (321. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Printskrin

Advertisement