Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

Published

on

Serija „Igra sudbine“ epizodu po epizodu kreće se polako, ali sigurno ka velikom finalu. Igra sudbine 320. epizoda već je na korak od nas, i samo je pitanje vremena kada ćemo se okrenuti, a na malim ekranima već će biti ta dugo očekivana 410. epizoda. A Ada Kanački će nam ponosno i naravno pobednički mahati sa trona lavice koja se ohrabro obračunala sa svim svojim neprijateljima. Naravno, posle još sigurno 80 epizoda u kojima će se žestoko boriti da očuva i sačuva svoj tron.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 5. epizoda: OTKRIVAMO zašto Rade MRZI Bojana i KO želi da UBIJE Ivanu! (VIDEO)

A kako nezvanično saznajemo – u novim epizodama će se oko toga dosta namučiti. A evo i zašto.

Kako smo saznali iz dobro proverenih izvora u jednu od epizoda biće uključen i snajperista. O čemu je tačno reč i ko će biti na njegovom nišanu, još nije poznato. Ali osećaj nam kaže da nas ne čeka ništa dobro. Hoće li njega unajmiti Bruner ne bi li konačno došao glave Adi Kanački? Da li je Ada na nišanu snajperiste? Ili je on možda angažovan da prostreli mesto gde je nekada bilo Brunerovo srce, a sada je samo kamen?

Pročitajte još ŠOK! Crna magija iz serije PEVAČICA utiče na život Milice Pavlović? Maler za malerom! EVO o ČEMU je reč!

U svakom slučaju, Milica Milša i Žarko JOkanović najavili su da će u seriji biti ubijen jedan od glavnih likova. Nekako slutimo da je ovaj snajperista povezan sa tim trenutkom, i da će on presuditi onome čiju su smrt najavili Milša i Jokanović.

Pročitajte još Zvezde Granda (subota): Oni koji misle da je Ceca BLAGA, grdno su se PREVARILI! Već u prvoj emisiji LETEĆE PERJE! Evo i zbog čega…

Budući da je reč o epizodi koja se snimala u poslednjih nedelju dana, verujemo da bismo ovo ubistvo mogli videti već u naredne dve nedelje.

Tada ćemo konačno saznati zbog koga je tu snajperista, i kome je namenjen njegov metak!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement