Connect with us

Top Story

KOLO SREĆE 10. epizoda – ŠOK! Kosta će pokušati DA UBIJE LENU! Hoće li uspeti?

Published

on

Kolo sreće 10. epizoda – na programu u petak, 17. septembra od 21.00 donosi loše vesti u Sopot. Stradaće neko nevin, a kada saznate o kome je reč, neće vam biti svejedno.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NEPRIJATNO IZNENAĐENJE za SVE! A evo i KOJE! Od OVOGA će se KANAČKI TEŠKO OPORAVITI!

Mihajlo javlja Eleni da ćerka Vasiljevića, koga su ojadili, kopa po njihovoj prošlosti i da je trenutno u Domu za nezbrinutu decu. Elena je zaprepašćena. Mihajlo odlučuje da reši taj problem na svoj način. Sačekuje Lenu ispred Doma, a kada ona uđe u kola počinje da je prati i da je uznemirava tokom vožnje, sve dok se Lena ne izbezumi zbog kočnice koja ne radi kako treba.

Pročitajte još Igra sudbine 321. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Matija na kolenima moli ADU da mu OPROSTI! A evo i ZAŠTO!

Hoće li Lena poginuti? Da li će se Rosino upozorenje ostvariti? Da li je MIhajlo otišao predaleko kao što je i očekivala?

Kolo sreće 9. epizoda

Kolo sreće epizoda 9. – Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement