Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 96. epizoda: Eda je NESTALA! Niko ne GDE je! Sledi ŠOK!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 96. epizoda, koja je u petak 17. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi neslućene obrte! Stari ljubavnici će se ponovo spojiti, ali uskoro sledi novi ŠOK!

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

Eda i Serkan su uspešno napravili novu prezentaciju i to zajedničko vreme ih je dodatno zbližilo. Serkan ne prestaje da razmišlja o Edi i zato zaboravlja na Selinin rođendan.

Nakon što su završili posao, zajedno se pojavljuju u vikendici. Selin besni i shvata da se Serkan uopšte nije ni setio njenog rođendana.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Crna magija iz serije PEVAČICA utiče na život Milice Pavlović? Maler za malerom! EVO o ČEMU je reč!

Deniz mu priskače u pomoć i savetuje mu da pripremi iznenađenje za Selin. Serkan je tim povodom organizovao malu proslavu, što je Edu vrlo rastužilo.

Ona ima rok od nedelju dana da pomogne Serkanu da mu se pamćenje vrati, a vremenom joj svaka nada nestaje. Tužna Eda napušta vikendicu i odlazi u nepoznatom pravcu. Svi su se zabrinuli i počeli su da je traže i to usred Selinine proslave.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Matija će UBITI OCA? Ali to nije SVE! Sledi POVRATAK čoveka za koga su svi mislili da je MRTAV! KO je ON?

Serkan i Eda završavaju zatvoreni u maloj brvnari i noć provode zajedno…

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (96. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: ZLATNI DEČKO – Uskoro STIŽE novi JUŽNI VETAR! Saznaj SVE o filmu i seriji o MRAČNOJ STRANI FUDBALA! (VIDEO)

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo/Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement