Connect with us

Featured

Igra sudbine 321. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Matija na kolenima moli ADU da mu OPROSTI! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine 321. epizoda stiže na male ekrane u standardnom terminu – od 20.00 na TV Prva, i to u petak, 17. septembra. A šta nam donosi? Pa to je jasno – uzbuđenja kojima nema kraja. A evo i koja su.

Pročitajte još Zvezde Granda – Evo su NOVA PRAVILA! Popović više nije PRODUKCIJA, već ima OVU ULOGU!

Matiji je konačno odzvonilo. Našao se tamo gde mu je i mesto. U zatvoru. Međutim, Ada još nije spremna da Matiju ostavi na miru. Rešila je da na njega izvrši dodatni pritisak. Traži od njega da se izjasni – Ili će prihvatiti sve što ona traži ili će godinama trunuti u zatvoru? Matija je izbezumljen i moli je da mu to ne čini. 

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

Konačno, Ada ga drži u šaci. Sada je njen. Bruner je izgubio vernog saveznika. A i Sofija. Ada konačno vodi u beskonačnoj utakmici protiv zla. Hoće li i pobediti?

Pročitajte još Serija PEVAČICA 5. epizoda: OTKRIVAMO zašto Rade MRZI Bojana i KO želi da UBIJE Ivanu! (VIDEO)

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (321. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još ŠOK! Crna magija iz serije PEVAČICA utiče na život Milice Pavlović? Maler za malerom! EVO o ČEMU je reč!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement