Connect with us

Top Story

Kolo sreće 9. epizoda – Silviji se sviđa BOJAN! Hoće li prevariti KOSTU? Da li će se ZLI TANDEM – RASPASTI?

Published

on

Kolo sreće 9. epizoda, koja je na program TV Prva od 21.00 u četvrtak, 16. septembra, komplikuje situaciju u varoši pored Beograda. Sopot od uspavanog gradića podno Kosmaja postaje kipući lonac spletki i intriga. A evo ko je kriv za to.

Pročitajte još Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Matija će UBITI OCA? Ali to nije SVE! Sledi POVRATAK čoveka za koga su svi mislili da je MRTAV! Ko je TO?

Rekli bi mnogi Mara Raketić, jer je svojim dobitkom preokrenula mikrokosmos Sopota. Ali teško je reći ko su pozitivci, a ko negativci u ovom mirnom mestu. Za mnoge bez mnogo sumnje to su Silvija, odnosno Elena i Kosta. Ali sada vidimo da njihova prošlost nije bila tako sjajna i da bi se to što su postali donekle moglo pripisati i načinu na koji su odrasli – u sirotištu.

Rosa se Trudi da se prema Kosti postavi mudro i majčinski na vreme ga upozorivši na mogući problem. Ona mu stavlja do znanja da će  ona rešiti problem sa Lenom, ali na kraju on je ubeđuje. Svesna da bi mogao da naudi Leni, ona mu ipak daje njen broj telefona.

Pročitajte još Zvezde Granda (subota): Oni koji misle da je Ceca BLAGA, grdno su se PREVARILI! Već u prvoj emisiji LETEĆE PERJE! Evo i zbog čega…

Za to vreme Silvija u kući Mare Raketić upoznaje njenu porodicu. Za oko joj zapada naočiti Bojan, a u hotelu njegovoj devojci koleginica ukazuje na to da će Bojan biti u čestom kontaktu sa njom. Ko zna šta bi se moglo izroditi iz toga.

Kolo sreće epizoda 9. – Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement