Connect with us

Domaće serije

NEMIRNI Evo KADA počinje snimanje novog srpskog TRILERA i KADA serija stiže na TV!

I na kom kanalu će se serija emitovati!

Published

on

Nemirni Nikolina Friganović

NEMIRNI Evo KADA počinje snimanje novog srpskog TRILERA i KADA serija stiže na domaće male ekrane, kao i na kojoj televiziji će se prikazivati!

Prošle godine emitovano je više od 30 domaćih serija, a najviše pozitivnih ocena na svetski poznatom sajtu IMDb pobrale su one koje žanrovski pripadaju trilerima, misteriji i fantastici.

Među pet najbolje ocenjenih našao se „Jedini izlaz„, desetodelni triler koji je nastao od istoimenog filma u režiji Darka Nikolića. Osim što je prvi put kod nas u fokusu napetog psihološkog trilera bila glavna junakinja, Ana Kolar, koju je igrala Anđelka Prpić, „Jedini izlaz“ bila je prva srpska autentična hičkokovska triler serija koja nas je držala u neizvesnosti do kraja.

Posle dugih priprema reditelj Darko Nikolić spreman je da ponovo vikne „akcija“. Kako „TV novosti“ saznaju, za 12. maj zakazan je početak snimanja nove domaće serije „Nemirni“ u njegovoj režiji, a po scenariju Danice Nikolić. Dok je „Jedini izlaz“ bio psihološki triler u kome smo pratili stanje glavne junakinje kroz razne okolnosti, „Nemirni“ su krimi-triler u kom se naizgled nespojive stvari spajaju uz pucanje, krv i veliki broj ubistava.

Kao i u „Jedinom izlazu„, u centru pažnje biće junakinja Mirna, dok sam naziv „Nemirni“ odaje stanje većine likova. Glavnu ulogu igraće Nikolina Friganović Jelisavac, glumica iz Banjaluke koju smo gledali u filmu „Dara iz Jasenovca“ i serijama „Senke nad Balkanom“, „Kosti“, „Branilac“ i „Pevačica“.

Nemirni – radnja serije

Inspektorka Mirna Paligorić istražuje ubistvo medicinskog stažiste Mladena Voinovića, čiji su posmrtni ostaci iskopani na beogradskom gradilištu. Glavni osumnjičeni za ubistvo je Vukašin Banović, Mladenov mentor sa Instituta za sudsku medicinu, koji je nestao čim je otkriven leš. Policija kreće u potragu za Vukašinom.

Tokom istrage, policijska inspektorka Mirna, progonjena sopstvenim nemirom, igrom slučaja razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. „Sistem spojenih sudova“ dovodi do neočekivanih i otrežnjujućih obrta. Ono što je na površini dobija potpuno drugačiji izgled kada se izmakne jedna kockica, što sve aktere priče ostavlja nemirnim.

Advertisement