Connect with us

Featured

Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Matija će UBITI OCA? Ali to nije SVE! Sledi POVRATAK čoveka za koga su svi mislili da je MRTAV! KO je ON?

Published

on

Igra sudbine 320. epizoda koja se emituje u četvrtak, 16. septembra od 20.00 na TV Prva doneće mnogo iznenađenja za fan klub zle ekipe. Neprijatna i prijatna biće servirana naizmenično, a Bruneru sledi najveće. Ali da krenemo redom.

Pročitajte još DINASTIJA – IGRA NAJVEĆEG TAJKUNA U SRBIJI, A OVO MU JE NAJTEŽE PALO! Srpski Blejk Karington doživeo ŠOK kad je saznao ovu informaciju! (VIDEO)

Bruner je siguran u svoje saradnike. Barem u one koji su još na slobodi. Nakon što je izdao direktivu, njegov advokat odlazi u posetu Klaudiji i Vidu. Klaudija bez mnogo razmišljanja kreće u akciju. Posećuje Ministarku Milevicu Tankosić i sugeriše joj da bi bilo pametno da pomogne Bruneru da izađe na slobodu. A zašto – zato što će pokušati da je povežu sa njim. Kako joj to Klaudija objašnjava, od njega će više koristi imati na slobodi nego da mu se pridruži u zatvoru. Na čiju starnu će stati ministarka?

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

Međutim, razgovor sa Vidom nije protekao onako kako je Bruner zamislio. Vid je odbio da mu pomogne. On smatra da je Bruner bespomoćan i ne želi da ga povuče na dno.

Za to vreme, Matija u zatvoru proživljava noćnu moru. U ćeliji je sa njegovim ocem. On mu nudi dogovor, ali Matija nije spreman na pakt sa đavolom. Ne uspeva da obuzda svoju mržnju i počinje da davi oca. Hoće li ga neko zaustaviti? Da li će Matija ubiti svog oca?

Pročitajte još Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan!

Stana Sofiji sasipa niz optužbi pravo u lice. Optužuje je da je ubica, trovačica Ade Kanački i otmičarka Une Hristić. Međutim, Sofiju ništa od svega ovoga posebno ne uzbuđuje sve dok nije čula da Stana za trovanje čajem – ima svedoka. Matiju. Kada to čuje, Sofija poludi.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJGLEDANIJA DOMAĆA TV SERIJA u septembru 2021! Nikad nećete POGODITI o KOJOJ seriji je REČ!

Na kraju, da ne zaboravimo Vukašina. I on će saznati nešto veoma šokantno. I to od svog prijatelja – direktora policije. A tiče se njegovog bivšeg učenika? Pitamo se na koga to direktor misli. Možda na Komarca? Da li je on još živ?

Igra sudbine 320. epizoda

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (320. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement