Connect with us

Top Story

Kolo sreće 11. epizoda – Bojan traži ULTRAZVUK snimak njihove BEBE! Evo KAKO će se Vanja SNAĆI!

Published

on

Kolo sreće 11. epizoda koja na TV Prva stiže u ponedeljak, 20. septembra od 21.00 vodi nas u nastavak priče o igri sudbine u kojoj se prepliću životi junaka uspavane varošice u centralnoj Srbiji.

Pročitajte još DINASTIJA – Upoznajte HARIZMATIČNOG DOKTORA SA SKRIVENIM NAMERAMA: Evo ko će biti Nikolas Toskani u srpskoj verziji „Dinastije”!

Dok se Mara prepire sa Elenom oko toga da li treba zadržati Drinu ili ne, Bojana muče druge brige. On od Vanje traži ultrazvuk. Međutim, ultrazvuka nema i ona je prinuđena da spas potraži na internetu. Hoće li uspeti da ubedi Bojana da je to njihova beba?

Mara naprasno odlučuje da investira u svoju decu. Pokloniće im deo novca da pokrenu neki posao. Elena je u panici. Novac na koji je bacila oko se rasipa. Mora ga se što pre dočepati.

Pročitajte još Igra sudbine 322. epizoda – ŠOK! Jelena je trudna? Luka ipak NIJE BOŠKOV SIN!?

Lena se ne javlja. Predosećaj njene majke nije bio puka mašta. Nešto loše se zaista dogodilo. Rosa pokušava da sazna od Koste na koji način se raspravio sa Lenom, ali njegov odgovor je brine. Ona se plaši najgoreg budući da dobro poznaje svog bivšeg štićenika.

Sinopsis: “Kolo sreće” (11. epizoda) je priča o skomnoj ženi i samohranoj majci dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak i brige o ukućanima, Mara Raketić doživeće obrt kakav se dešava retkima – dobija na lutriji i postaje jedna od najbogatijih osoba u zemlji. Sa Marinim bogatstvom, međutim, krenuće da se raspliću velike tajne intrige koje ljudi oko nje imaju. Ali, i najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement