Connect with us

Top Story

HIT! Mima Karadžić će glumiti oca Ace Lukasa u seriji KAFANA NA BALKANU? EVO i ŠTA kaže o poljupcu sa Žarkom Lauševićem!

Published

on

Mima Karadžić je jedan od najpopularnijih glumaca u regoinu. Pratimo ga u gotovo svakoj seriji. Ovih dana se pojavila informacija da će slavni glumac igrati oca pevača Ace Lukasa u seriji “Kafana na Balkanu”

Da li će prihvatiti ulogu Lukasovog oca i dokle je stigla postavka, Mima je za 24sedam rekao:

Pročitajte još ŠOK! Komšije razvezale jezik! EVO KAKO se glumica Anja Alač i njen suprug ponašaju na ulici!

–  Kod nas glumaca to ide jednostavno. Dobiješ scenario, pročitaš i kažeš da li ti se dopada ili ne. Koliko znam, taj scenario još nije napisan, možda se piše, to ne znam. Dok ne bude scenario gotov, suvišno je pričati o tome – kaže glumac i otkriva kakvo mišljenje ima o folkeru:

– Ne poznajem ja njega toliko dobro, ne bih pričao o njegovim manama i vrlinama, samo mogu da kažem da je odličan pevač. Čuo sam da se snima film, ali sve zavisi od scenarija.

Pročitajte još PEVAČICA – Stigao novi hit iz popularne serije! Pogledajte spot za pesmu BOGINJA i otkrijte – Hoće li Vlada OSTAVITI IVANU?

S obzirom na to da je serija „Pevačica” počela sa emitovanjem, Mima kaže da nije kritički dovoljno kompetentan da govori o tome, s obzirom na to da ovo ostvarenje još uvek nije gledao. Ipak, iskoristio je priliku da pohvali angažman Milice Pavlović.

– Nisam gledao “Pevačicu”. Da jesam rado bih komentarisao. Milicu poznajem privatno, mislim da je sjajno što je to radila. Ta glumačka ekipa je isto sjajna – rekao je Mima.

Pročitajte još Kolo sreće 11. epizoda – Bojan traži ULTRAZVUK snimak njihove BEBE! Evo KAKO će se Vanja SNAĆI!

Davnih dana Mima je ispričao jedno od svojih glumačkih iskustava – kada se strasno ljubio sa Lauševićem, pa je intimne scene sa brojnim koleginicama uporedio sa kolegom. Ko se bolje ljubi, glumice ili Žarko, Karadžić je bio jasan:

– Svaka koleginica sa kojom sam se ljubio se bolje ljubi od Žarka. To sa njim i nije bio moj neki intimni osećaj, ali u sklopu predstave se dešava svašta. To ljubljenje je bilo u četvrtom planu. Taj sukob koji su imala ta dvojica u toj predstavi je bio mnogo bitniji.

Pročitajte još Igra sudbine 322. epizoda – ŠOK! Jelena je trudna? Luka ipak NIJE BOŠKOV SIN!?

Svađe i nesuglasice glumaca postale su mnogo češće nego ranije, ili bar lakše isplivaju u javnost, a glumac je istakao šta o tome misli.

Optužbe na račun glumca Branislava Lečića nisu bile nimalo naivne, ali Mima smatra da to ne može da uništi njegovu karijeru, pa je izneo svoj stav o ispovesti koju je dala Merima Isaković o kolegi i otkrio da li se čuo sa njima.

Pročitajte još DINASTIJA – Upoznajte HARIZMATIČNOG DOKTORA SA SKRIVENIM NAMERAMA: Evo ko će biti Nikolas Toskani u srpskoj verziji „Dinastije”!

– Nisam se čuo. Zašto bih se čuo sa njom? Ja nisam bio tamo, nisam im držao sveću, ko je je*ao i da li je je*ao i na koji način je to bilo. Stvarno me ne zanima ta priča. Sa Merimom, to posle 40 godina, ne želim da imam komentar na to – naglašava Karadžić.

Kako glumac kaže, pehovi su sastavni deo njegovog života, uživa i ponosi se njima.

– Svaki čovek ima pehove, moji pehovi su razni. Čovek je sastavljen od mnogo kvalitetnih stvari i gluposti. Svoje kvalitetne stvari ne bih iznosio, a što se tiče gluposti, imao sam ih raznih, i Bogu hvala volim svoje gluposti koliko i vrline – ispričao je glumac.

Foto Printscreen YouTube Loud Productions

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/24sedam

Advertisement